Om lokale kampanjer

Lokale kampanjer er utviklet for å bruke Google-annonsering til å skaffe butikkfronten din nye kunder. Med lokale kampanjer effektiviseres prosessen, og du kan enkelt markedsføre butikkene dine via de største Google-tjenestene, for eksempel Googles søkenettverk, Maps, YouTube og Google Displaynettverk. Bare legg til noen linjer med tekst, et bud og noen elementer, så optimaliseres resten for at brukerne enkelt skal kunne finne deg.

Slik fungerer lokale kampanjer

Når du lager lokale kampanjer, må du angi hvilke butikkbeliggenheter du ønsker å markedsføre. Du kan legge inn dette ved å tilknytte Google Min bedrift-kontoen din eller velge samarbeidsbedrifter.

Lokale kampanjer skal være enkle og bidra til at du når målene dine utenfor nettet. Du gir oss butikkbeliggenheter, kampanjebudsjett og annonseelementer. Med disse opplysningene kan Googles teknologi for maskinlæring automatisk optimalisere bud, annonseplasseringer og kombinasjoner av elementer. Målet er å maksimere butikkbesøkene og markedsføre bedriftene dine i en rekke Googles-tjenester og nettverk.

Her kan annonsene vises

Annonsene dine kan vises i ulike Google-tjenester. Det vil blant annet si Googles søkenettverk, Google Displaynettverk, Google Maps og YouTube. Her er noen eksempler på hvor annonsene dine kan vises:

Google Maps

Når kunder søker etter bedrifter som din eller utforsker lokalområder på Google Maps, matcher Google disse handlingene med butikkbeliggenheten din. Alle som er eller har tenkt å være i nærheten av bedriften din, kan se annonsen din.

Googles søkenettverk

Google matcher annonsen din med søketermer som er relevante for bedriften din og den aktuelle beliggenheten.

YouTube

Google Ads kan vise annonsene dine på YouTube der sannsynligheten er størst for at de blir klikket på.

Google Displaynettverk

Annonsene dine er kvalifisert for visning der de er mest relevante i Google Displaynettverk. Google Ads optimaliserer hvor annonsene dine vises slik at butikkene dine får mest mulig oppmerksomhet.

Linker til beslektet innhold