Om lokale kampagner

Lokale kampagner er er udviklet med det formål at få flere kunder til at besøge dine fysiske butikker via Google-annoncering. Lokale kampagner strømliner hele processen og gør det derved lettere for dig at promovere dine butikker via Googles mest populære tjenester, heriblandt Google Søgenetværket, Maps, YouTube og Google Displaynetværket. Du skal bare tilføje et par tekstlinjer, et bud og nogle aktiver. Derefter foretages der automatisk optimering med henblik på at gøre det lettere for brugerne at finde din virksomhed.

Sådan fungerer det

Når du opretter en lokal kampagne, skal du angive de butiksadresser, du vil promovere. Det kan du gøre ved at linke din Google My Business-konto eller vælge affilierede steder.

Med lokale kampagner er der fokus på brugervenlighed og realisering af dine offlinemål. Når du har angivet butiksadresser, kampagnebudget og annonceaktiver, optimerer Googles maskinlæringsteknologi automatisk bud, annonceplaceringer og kombinationer af aktiver ud fra disse input med det mål at sikre dig så mange butiksbesøg som muligt og promovere dine butiksadresser på alle Google-tjenester og -netværk.

Her kan dine annoncer blive vist

Dine annoncer er kvalificerede til at blive vist på alle Google-tjenester, heriblandt Google Søgenetværket, Google Displaynetværket, Google Maps og YouTube. Her er nogle af de steder, dine annoncer kan blive vist:

Google Maps

Når potentielle kunder søger efter steder som dine eller udforsker et lokalområde i Google Maps, matcher Google disse handlinger med din virksomheds geografiske placering. Din annonce kan blive vist for alle, som befinder sig i nærheden af din placering eller har planer om at besøge det pågældende område.

Google Søgenetværket

Google matcher din annonce med søgetermer, der er relevante i forhold til din virksomhed eller dens geografiske placering.

YouTube

Google Ads kan vise dine annoncer de steder på YouTube, hvor der er størst sandsynlighed for, at der bliver klikket på dem.

Google Displaynetværket

Dine annoncer er kvalificerede til at blive vist de stedet på Google Displaynetværket, hvor det er mest relevant. Google Ads optimerer visningen af dine annoncer med henblik på at skabe størst mulig opmærksomhed om dine butikker.