Opret en lokal kampagne

Med Lokale kampagner kan du knytte onlineannoncering til din butiksfacade. Du kan promovere dine butikker i Googles søgeresultater, Maps, YouTube og andre på websites.

Før du kan oprette en lokal kampagne, skal du konfigurere Google My Business og opfylde kvalifikationskravene til konverteringer via butiksbesøg. Indstillingen til konfiguration af en lokal kampagne er kun synlig på de konti, der opfylder disse krav. Kampagner af denne type skal køre i mindst 30 dage, og der skal målrettes mod mindst ti steder pr. konto (disse kan dog være fordelt på flere kampagner).

Få flere oplysninger om, hvordan du genererer offlineeffektivitet med lokale kampagner.

Brug stedbaserede grupper for at gøre det nemmere at administrere målretning.

Vejledning

1. Opret en lokal kampagne

Sådan opretter du en lokal kampagne

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på plusikonet , og vælg Ny kampagne.
  4. Vælg Lokale butiksbesøg og promoveringer i vinduet "Ny kampagne".
    • Husk! Du ser kun denne valgmulighed, hvis du har konfigureret Google My Business og opfylder kvalifikationskravene til sporing af konverteringer via butiksbesøg.
  5. I det næste panel har du to valgmuligheder: Du kan enten bruge Google My Business til at vælge dine butiksadresser eller vælge butikker, hvor dine produkter sælges, ved at bruge affilierede steder. Klik på alternativknappen ud for den ønskede mulighed.
    • Hvis du vælger Google My Business, kan du vælge samtlige placeringer på kontoen til den lokale kampagne ved at markere afkrydsningsfeltet "Brug alle placeringer på din linkede Google My Business-konto". Du kan også fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet for at vælge en bestemt undergruppe af dine placeringer. Klik på Brug stedbaseret gruppe for at anvende en eksisterende gruppe eller Opret ny stedbaseret gruppe for at sammensætte og navngive et sæt placeringer manuelt. Sættet anvendes på din kampagne og gemmes som en stedbaseret gruppe, der kan bruges igen. Få flere oplysninger om stedbaserede grupper.
    • For "affilierede steder" skal du vælge en eksisterende stedbaseret gruppe eller oprette en ny. Hvis du vil oprette en gruppe med alle placeringer i en kæde, skal du bruge Vælg efter kæde (bemærk, at det kan tage et par minutter at synkronisere, når du har gemt). Hvis du vil oprette en gruppe med en undergruppe af steder fra kæden, skal du bruge Vælg efter bestemte steder.
    • Bemærk! Geografisk radiusmålretning vil blive udledt baseret på de fysiske virksomhedsadresser, der er angivet for din kampagne. Hvis det er nødvendigt, kan du udelukke bestemte geografiske steder fra din kampagne.
  6. Klik på Fortsæt.

2. Vælg indstillinger for lokal kampagne

Sådan vælger du dine kampagneindstillinger

1. Navngiv din kampagne i feltet "Kampagnenavn".
  2. Udfyld tekstaktiverne til din annonce, heriblandt:
    • Overskrift: Obligatorisk (du kan angive op til fem). Der er en tegnbegrænsning på 30 tegn.
      • Angiv op til fem tekstlinjer, der skal fange potentielle køberes opmærksomhed. Du opnår størst effekt ved at gøre hver overskrift unik.
    • Beskrivelse: Obligatorisk (du kan angive op til fem). Der er en tegnbegrænsning på 60 tegn.
      • Angiv op til fem tekstlinjer, der opsummerer dit tilbud.
    • Opfordring til handling: Obligatorisk (du kan angive op til fem). Der er en tegnbegrænsning på 11 tegn.
      • Angiv op til fem tekstlinjer, der informerer brugerne om, hvordan de kan interagere med din virksomhed.
    • Endelig webadresse: Obligatorisk (der skal angives en gyldig webadresse)
      • Angiv den webadresse, som brugerne skal føres videre til via din annonce.
    • Vist sti: Valgfrit (der kan angives op til to stier)
      • Brug op til to tekstlinjer til at angive en webadresse, som brugerne kan se i din annonce. Domænet skal være det samme som den endelige webadresse. Hvis du ikke udfylder dette felt, bruger Google Ads din endelige webadresse som annonceret webadresse.
    • Endelig webadresse til mobilenheder: Valgfrit (der skal angives en gyldig webadresse)
      • Angiv den webadresse, som brugerne skal føres videre til. Det er vigtigt, at målwebsitet er mobilvenligt.
    • Klik på feltet Billeder og logoer for at søge efter og uploade de billeder, der skal bruges i dine annoncer.
      • For at blive vist skal din kampagne indeholde mindst ét billede i formatet 1,91:1 og ét logo i formatet 1:1.
    • Følgende billed- og logostørrelser er tilladt (op til 20 af hver pr. kampagne):
      • Billede i formatet 1,91:1
        • Minimumstørrelse: 600 x 314
        • Maksimal filstørrelse: 5 MB
      • Billede i formatet 1:1
        • Minimumstørrelse: 314 x 314
        • Maksimal filstørrelse: 5 MB
      • Logo i formatet 1:1
        • Minimumstørrelse: 116 x 116
        • Maksimal filstørrelse: 5 MB
    • Du kan beskære dine billeder, så de passer til en opløsning på 1:1 eller 1,91:1.Tilladte formater: jpg og png.
    • Video: Obligatorisk (videoen skal have en varighed på mindst ti sekunder)
      • Angiv en gyldig YouTube-webadresse.
  3. Angiv følgende indstillinger:
    • Sprog: De kvalificerede sprog, som din annonce skal målrettes mod.
    • Budgivning: Standardbudgivningsstrategien er "Maksimér konverteringsværdi", hvilket betyder, at antallet af butiksbesøg maksimeres automatisk inden for dit daglige budget.
    • Dagligt budget: Det maksimale beløb, du er villig til at bruge på din annoncekampagne pr. dag. Kontakt din Account Manager for at få vejledning vedrørende dit budget.
    • Yderligere indstillinger: En sektion, som kan udvides, hvor du kan angive oplysninger om sporing eller en specifik mobilwebadresse.
  4. Klik på Gem og fortsæt nederst.
  5. Nu er din kampagne klar. På næste side kan du gennemgå indstillingerne for kampagnen. Klik på Annonceaktiver for at gennemgå den tekst og de billeder, du har valgt til din annonce.

Sådan tilknytter du et lokalt produktfeed

Du kan nemt tilknytte din lokale kampagne til lagerbeholdningen for de produkter og ydelser, der er tilgængelige på hvert sted. Vejledningen viser dig, hvordan du føjer et lokalt produktfeed til din kampagne. Før du starter, skal du først oprette et lokalt produktfeed i sektionen "virksomhedsdata" på din konto.

1. Følg vejledningen ovenfor for at oprette en lokal kampagne.
  2. Rul ned til bunden af dine indstillinger, og udvid Vis flere indstillinger.
  3. Udvid "Produktfeed". Markér afkrydsningsfeltet ud for Brug et produktfeed for denne kampagne.
  4. Vælg en feedkilde.
    1. Google Ads (lokalt produktfeed): Vælg et lokalt produktfeed, som du har oprettet i "virksomhedsdata".

3. Opret flere annoncegrupper

Hvis du har mere end ét sæt aktiver til annoncemateriale, kan du oprette flere annoncegrupper. Dette fungerer godt for de aktiver, der repræsenterer forskellige temaer af annoncemateriale, eller som skal vises ifølge en bestemt tidsplan. Når du har oprettet din lokale kampagne, kan du tilføje flere annoncegrupper.

Sådan opretter du annoncegrupper

1. Klik på Kampagner i sidemenuen for at se en komplet liste over dine Google Ads-kampagner.
  2. Klik på navnet på din lokale kampagne på listen for at se en oversigt over den.
  3. Klik på Annoncegrupper.
  4. Klik på plusikonet for at oprette en ny annoncegruppe.
  5. Udfyld alle aktiverne (se ovenfor).
  6. Klik på Gem og fortsæt nederst.

Hvis du vil, kan du planlægge, at annoncegrupperne sættes på pause eller aktiveres på et bestemt tidspunkt. Se Konfigurer automatiske regler for at få flere oplysninger.

4. Optimer budgivning

Til lokale kampagner bruges budstrategien "Maksimér konverteringsværdi", hvilket betyder, at antallet af butiksbesøg maksimeres automatisk inden for dit daglige budget.

Lokale kampagner rapporterer konverteringer samlet på tværs af disse kanaler. Se rapporten for hver butik for at se butiksbesøg og andre lokale konverteringshandlinger kategoriseret efter sted.

Hvis du vil se den samlede konverteringsværdi, som du opnår via din kampagne, skal du angive en værdi for konverteringshandlingen "Butiksbesøg". Standardværdien er 1 USD, men du kan ændre den under "Konverteringer" i menuen "Værktøjer".

5. Rediger dine indstillinger for konverteringshandlinger for butiksbesøg

Sådan redigerer du konverteringshandlinger

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Konverteringer under "Måling".
  4. Find den konverteringshandling via butiksbesøg, som du vil redigere, på listen, og klik på dens navn. Du kan se indstillingen for konverteringshandlingen.
  5. Klik på Rediger indstillinger.
  6. Klik på en indstilling, foretag dine ændringer, og klik på Gem. Gentag dette trin for alle de øvrige indstillinger, du vil redigere.
    Klik på Konverteringer for at bruge indstillingen "Konverteringsperiode". Klik på Visningskonverteringer for at bruge indstillingen "Visningskonverteringsperiode".
  7. Klik på Udfør.