Om Maksimal effektivitet for butiksmål

Formålet med kampagner af typen "Maksimal effektivitet for butiksmål" er at hjælpe virksomheder med at give potentielle kunder de oplysninger, de skal bruge for at beslutte, hvornår og hvordan de vil besøge deres butikker. Kampagner af typen "Maksimal effektivitet for butiksmål" strømliner processen for dig, hvilket gør det nemt at promovere dine butikker på tværs af Googles største tjenester, herunder Google Søgenetværk, Maps, YouTube, Gmail og Google Displaynetværk. Tilføj blot et par tekstlinjer, aktiver til annoncemateriale og et budget. Derefter bliver resten optimeret for at hjælpe kunderne med at finde dig.

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Sådan fungerer det

Når du opretter en kampagne af typen "Maksimal effektivitet for butiksmål", skal du definere de butikslokationer, du vil promovere. Det kan du gøre ved at tilknytte din virksomhedsprofil eller vælge tilknyttede lokationer.

Kampagner af typen "Maksimal effektivitet for butiksmål" fokuserer på enkelhed og vækst i dine offlineforretningsmål. Du angiver butikslokationer, kampagnebudget og annonceaktiver til os. Googles AI optimerer bud, annonceplaceringer og kombinationer af aktiver ved hjælp af disse input. Målet med kampagnen er at maksimere værdien i butikken og antallet af konverteringer (ved hjælp af butiksbesøg, salg via butikken, opkaldsklik eller rutevejledningsklik) og promovere dine lokationer i Google-ejendomme og -netværk.

Kampagner af typen "Maksimal effektivitet for butiksmål" bruger også radiusmålretning for virksomhedsprofilen og lokationer med adresseudvidelser for affiliates. Radiussen kan variere afhængigt af de lokationer, der målrettes mod, og en brugers foretrukne afstand til dem. Andre faktorer, der afgør den radius, der målrettes mod, omfatter: Kategori, befolkningstæthed, og om der er konkurrenter.

Her kan dine annoncer blive vist

Dine annoncer er kvalificerede til at blive vist på tværs af Googles ejendomme. Dette omfatter Google Søgenetværket, Google Displaynetværket, Google Maps, Gmail og YouTube. Her er nogle af de steder, dine annoncer kan blive vist:

Google Maps

En lokal virksomhed, der vises i Google Maps En Lokale services-annonce for en smykkebutik, der vises i Google Maps med angivelse af butiksadressen. En lokal virksomhed, der vises med rutevejledning i Google Maps

Kampagner af typen "Maksimal effektivitet for butiksmål" kan hjælpe dig med at engagere kunderne, når de planlægger besøg til forskellige destinationer. I ovenstående eksempel viser det tredje billede, hvordan navigationsannoncer viser oplysninger, der er relevante for din virksomhed i forbindelse med ting, brugerne kan have brug for, gerne vil have eller er interesserede i.

Når potentielle kunder søger efter virksomheder eller udforsker et lokalområde i Google Maps, matcher Google disse handlinger med din virksomheds lokation. Alle på deres mobilenhed, som befinder sig i nærheden af din lokation eller viser interesse for din lokation, kan se din annonce.

Google kan vise annoncer i søgeresultaterne på Google Maps, når brugere søger efter virksomheder, f.eks. "olieskift" eller "apotek", på deres mobilenheder. Automatiske annonceforslag hjælper dig med at vise dine tilbud, allerede inden forespørgslen er helt gennemført, ved at vise forslag til annoncelokationer i en autofuldførelsessøgning. Hvis en bruger f.eks. skriver "biograf" og indtaster de første 3 tegn "b-i-o", vises der muligvis en annonce for en biograflokation i nærheden af brugeren fra en annoncør i forslagene.

Google Søgenetværk

En Lokale services-annonce for tøj, der vises i Google Maps
Denne animation er et eksempel på annonceformatet helskærmsannonce for Location Uni-kortet.

Google matcher din annonce med søgetermer, der er relevante i forhold til din virksomhed og dens lokation på to butiksorienterede formater på Google.dk.

YouTube

En Lokale services-annonce, som kan springes over, og som afspilles på YouTube, bl.a. med angivelse af, hvad der tilbydes Videoannonce for en tøjbutik med fremhævelse af annoncedelen under videoen. En annonce for en lokal virksomhed, som afspilles på YouTube

Google Ads kan vise dine annoncer på YouTube, hvor der er størst sandsynlighed for, at de engagerer kunder i butikken.

Google Displaynetværk

En annonce for en smykkebutik med angivelse af butiksadressen Virksomhedsprofil for en tøjbutik med fremhævelse af forskellige beklædningsartikler til salg En virksomhedsprofil for en bilforhandler med visning af de biler, der tilbydes, og oplysninger om lokationen

Dine annoncer er kvalificerede til at blive vist de steder på Google Displaynetværket, hvor det er mest relevant. Google Ads optimerer visningen af dine annoncer for at skabe størst mulig opmærksomhed om dine butikker og produkter.

Virksomhedsprofil

Virksomhedsprofil med visning af tilbud i butikken og oplysninger om lokationen.

Kampagner af typen "Maksimal effektivitet for butiksmål" hjælper dig med at bruge siden Virksomhedsprofil til at fremhæve særlige tilbud og produkter i butikken for kunderne og lokationsattributter til at opfordre brugerne til at besøge butikken.

Gmail

Example of a Gmail local services ad

Annoncerne i dine kampagner af typen "Maksimal effektivitet for butiksmål" kan nå ud til Gmail-brugerne på Googles mobilplatforme.

Kom godt i gang ved at lære, hvordan du opretter en kampagne af typen Maksimal effektivitet til butiksmål.