Om Performance Max for butikksalgsmål

Hensikten med Performance Max for butikksalgsmål er at bedrifter skal kunne gi potensielle kunder informasjonen de trenger for å avgjør når og hvordan de skal besøke butikkene deres. Performance Max-kampanjer for butikksalgsmål effektiviserer denne prosessen for deg, slik at du enkelt kan markedsføre butikkene dine i alle de store Google-tjenestene, deriblant Maps, Gmail, YouTube, Googles søkenettverk og Google Displaynettverk. Du må bare skrive et par tekstlinjer, opprette noen reklameelementer og fastsette ønsket budsjett, så optimaliseres resten for at det skal bli enkelt for kundene å finne deg.

For å se undertekster på språket ditt må du slå på YouTube-teksting. Velg innstillingsikonet Bilde av ikonet for innstillinger i YouTube nederst i videospilleren, og velg så «Teksting» og ønsket språk.

Slik fungerer det

Når du oppretter en Performance Max-kampanje for butikksalgsmål, trenger du bare å oppgi butikkbeliggenhetene du vil markedsføre. Du kan legge inn dette ved å tilknytte bedriftsprofilen din eller velge tilknyttede beliggenheter.

Formålet med Performance Max-kampanjer for butikksalgsmål er brukervennlighet og at du skal kunne nå forretningsmålene du har satt deg utenfor nettet, så du må bare oppgi butikkbeliggenhetene, kampanjebudsjettet og annonseelementer. Ut fra disse opplysningene kan Google AI optimalisere bud, annonseplasseringer og kombinasjoner av elementer. Målet med kampanjen er å maksimere verdien du oppnår i butikken, og antallet konverteringer (på bakgrunn av butikkbesøk, butikksalg, anropsklikk eller klikk på linker til veibeskrivelser), og markedsføre beliggenhetene dine i Google-tjenester og -nettverk.

I Performance Max-kampanjer for butikksalgsmål brukes i tillegg radiusmålretting for beliggenhetene i bedriftsprofilen samt i adresseelementer for samarbeidspartnere. Radiusen kan variere etter de målrettede stedene og den aktuelle brukerens foretrukne reiseavstand. Andre faktorer som spiller inn i radiusmålrettingen, inkluderer vertikal, befolkningstetthet og det aktuelle konkurransenivået.

Her kan annonsene vises

Annonsene dine kan vises i ulike Google-tjenester. Det inkluderer Googles søkenettverk, Google Displaynettverk, Google Maps, Gmail og YouTube. Her er noen eksempler på hvor annonser kan vises:

Google Maps

En lokal bedrift som vises på Google Maps En Lokale tjenester-annonse for en gullsmed som vises på Google Maps, som også inneholder butikkens beliggenhet. En lokal bedrift som vises på Google Maps, blant annet med veibeskrivelser

Med Performance Max-kampanjer for butikksalgsmål kan du engasjere kundene mens de planlegger besøk på ulike destinasjoner. I det tredje bildet fra venstre i eksempelet ovenfor inneholder annonsen navigasjonsinformasjon som er relevant for de som vil kjøpe eller er interessert i noe bedriften tilbyr.

Når kunder søker etter bedrifter eller utforsker et lokalt område på Google Maps, matcher Google disse handlingene med beliggenheten til bedriften din. Alle med mobilenheter som er i nærheten av eller viser interesse for beliggenheten, kan bli vist annonsen din.

Google kan vise annonser i søkeresultatene på Maps når brukere søker etter bedrifter, for eksempel «oljeskift» eller «apotek», på mobilenheter. Med funksjonen for automatiske forslag til annonser kan du vise frem tilbudene dine selv før hele søket er skrevet inn, ved at foreslåtte annonseplasseringer vises under autofullføringssøk. Hvis en bruker for eksempel er i ferd med å skrive inn ordet «filmer» og taster inn de tre første bokstavene («f-i-l»), kan en annonse for en kino i nærheten av brukeren vises i forslagene som kommer opp.

Googles søkenettverk

En Lokale tjenester-annonse for en klesbutikk som viser frem klær på Google Maps
Denne animasjonen er et eksempel på det dynamiske annonseformatet kalt steds-Uni-card.

Google matcher annonsen din med søketermer som er relevante for bedriften og beliggenheten din i to butikkrettede formater på Google.com.

YouTube

En Lokale tjenester-annonse (med tilbudsvarer) som kan hoppes over, som spilles av på YouTube Videoannonse for en klesbutikk der selve annonseteksten fremheves under videoen. En annonse for en lokal bedrift som spilles av på YouTube

Google Ads kan vise annonsene dine på YouTube der sjansen er størst for at du kan engasjere potensielle kunder til butikken din.

Google Displaynettverk

En annonse for en smykkebutikk med informasjon om beliggenheten Bedriftsprofil for en klesbutikk der ulike klær til salgs fremheves Bedriftsprofil for en bilforhandler som viser de ulike bilene som tilbys, samt informasjon om beliggenheten

Annonsene dine kan vises i de plasseringene i Google Displaynettverk der de er mest relevante. Google Ads optimaliserer hvor annonsene vises, slik at butikkene og produktene dine får mest mulig oppmerksomhet.

Bedriftsprofil

Bedriftsprofil hvor tilbud i butikken og beliggenhetsattributtene fremheves.

Med Performance Max-kampanjer for butikksalgsmål kan du bruke Bedriftsprofil-siden til å fremheve produkter og spesialtilbud i butikken til kunder og vise beliggenhetsattributter som kan oppfordre brukere til å besøke deg.

Gmail

Example of a Gmail local services ad

Annonsene i Performance Max-kampanjene dine for butikksalgsmål kan vises til Gmail-brukere på alle mobilplattformer.

Kom i gang ved å finne ut hvordan du kan opprette Performance Max-kampanjer for butikksalgsmål.

Linker til relatert innhold