Nieuwe workflow voor het maken van op doelen gebaseerde campagnes

8 november 2018

Tot nu toe maakten adverteerders campagnes voordat ze hun bedrijfsdoelen, zoals het genereren van verkopen of leads, bepaalden. We hebben een nieuwe workflow gemaakt waarmee adverteerders hun doel eerst kunnen definiëren, wat relevante suggesties oplevert voor het instellen van de rest van de campagne.

Op een doel gebaseerde campagnes

Als uw doel bijvoorbeeld het stimuleren van de verkoop is, raden we de campagnetypen aan die het meest effectief zijn om dat doel te bereiken, namelijk de campagnetypen Zoeken, Display en Shopping. Als u 'Merkbekendheid en bereik' als doel heeft geselecteerd, ziet u de campagnetypen Display en Video als voorgestelde opties.

Uw doel genereert ook relevante suggesties voor andere campagne-instellingen, zoals:

• Campagnesubtypen
  • Advertentie-indelingen
  • Advertentie-extensies
  • Biedfocus

Als u een adverteerder bent die de voorkeur geeft aan een eenvoudiger manier om campagnes te maken die zijn afgestemd op uw bedrijfsdoel, is deze nieuwe werkstroom aan te bevelen.

Gepost door Jeannie Zhang, Product Manager, Google Ads