Løsning af problemer i forbindelse med linkning mellem konti i Google Ads og Google My Business

Når du linker din Google Ads-konto og din Google My Business-konto eller redigerer din virksomhedsadresse i grænsefladen i Google My Business, skal begge dine konti synkroniseres inden for 24 timer. Der kan gå op til 24 timer, fra du redigerer virksomhedsoplysninger i Google My Business, til de vises i Google Ads.

Du kan se status for linkningen af dine konti på fanen Annonceudvidelser i Google Ads:

Efter ca. 24 timer bør fanen "Annonceudvidelser" vise det samlede antal steder, der er blevet opdateret som følge af de linkede konti. Hvis der er steder, du forventer at se på fanen Annonceudvidelser på din Google Ads-konto, men som ikke fremgår nogen steder, skal du sørge for, at stederne i din Google My Business-konto følger disse retningslinjer:

• Virksomhedsnavn – Indtast et virksomhedsnavn på højst 80 tegn.
  • Adresselinje 1 – Dette felt skal udfyldes.
  • Adresse – Indtast en adresse på højst 80 tegn.
  • Landekode – Dette felt skal udfyldes.
  • Webadresse – Indtast en webadresse på højst 35 tegn.

Husk!

Selvom du ændrer adgangskoden til din Google My Business-konto, behøver du ikke at linke til Google Ads igen.
Følgende to situationer kan slette feedelementer til adresseudvidelser:

1. Ændring (tilføjelse eller fjernelse) af et filter for en adresseudvidelse på kontoniveau. Eventuelle feedelementer, der ikke matcher filteret, slettes.
  2. Tilføjelse af en Google Ads-etiket til fortegnelsen i Google My Business, hvorefter der kun filtreres efter steder med etiketter på kontoniveau. Alle fortegnelser, der har fået tilføjet en etiket, bliver derefter synkroniseret med Google Ads igen som et nyt feedelement-id.