Sobre els detalls de l'empresa

Per participar en Google Partners, completeu els detalls obligatoris sobre la vostra empresa. La informació que introduïu es desarà al vostre compte de Google Partners.

Per veure o editar els detalls de l'empresa:

1. Al compte de gestor, feu clic a la pestanya Programa Google Partners.
  2. A la targeta "Detalls de l'empresa", feu clic a Mostra els detalls.
  3. Feu clic a les fletxes de cada secció i apliqueu els canvis necessaris.
  4. Feu clic a Desa.

Podeu donar-vos de baixa per deixar de rebre correu postal en qualsevol moment. Per fer-ho:

1. Al compte de gestor, feu clic a la pestanya Programa Google Partners.
  2. A la targeta "Detalls de l'empresa", feu clic a Mostra els detalls.
  3. Feu clic a la fletxa Adreça postal.
  4. Seleccioneu "No enviïs cap correu a aquesta adreça".
  5. Feu clic a Desa.