Fotoriktlinjer för lokala tjänster

Lokala tjänster stöder uppladdning av foton som uppfyller följande riktlinjer:

• Filtyper: JPEG, PNG, TIFF, BMP, ICO och WEBP
  • Upplösning: 640 × 640 eller högre
  • Ägare: Du måste äga upphovsrätten till alla bilder.
  • Innehåll: Bildens innehåll måste vara relaterat till ditt företag.
  • Bakgrundsfotot måste ha bildproportion 16:9 och en storlek på minst 1 440 × 810. Du kan ändra fotots bildproportioner med hjälp av verktyg för bildbeskärning och bildstorlek som finns på de flesta telefoner och datorer.

Följande typer av foton accepteras inte:

• Olämpligt innehåll
  • Hänvisning till varumärkesskyddade termer
  • Textöverlagringar
  • Foton med ett annat företags vattenstämpel
  • Foton som innehåller personliga uppgifter (t.ex. telefonnummer)
Dessutom måste alla foton överensstämma med policyerna för Google Ads och policyerna för Lokala tjänster.

Följande riktlinjer rekommenderas men är inte obligatoriska:

• Fotona bör vara av hög kvalitet (t.ex. god skärpa, god belysning, inga skärmdumpar).
  • Fotona bör inte ha ramar, kanter eller bestå av collage.
  • Fotona bör inte ha genomskinliga bakgrunder.