Optimointipisteiden tarkistaminen

Optimointipisteet ovat arvio siitä, kuinka hyvin Google Ads ‑tilisi toimii. Voit hyödyntää helposti Google Ads ‑tilisi koko potentiaalin tarkistamalla optimointipisteesi ja ottamalla käyttöön ne tililläsi näkyvät suositukset, jotka tukevat liiketoimintatavoitteitasi.

Alla olevissa ohjeissa kerrotaan, miten voit tarkistaa optimointipisteesi ja ottaa käyttöön tai hylätä suosituksia. Lue lisätietoja optimointipisteistä.

Ohjeet

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa vasemmalla olevasta sivuvalikosta Suositukset.
    Huom. Näkyviin tulevalta sivulta näet tilisi pisteet ja saatavilla olevat suositukset jaoteltuina näihin osioihin: "Kaikki suositukset", "Hintatarjoukset ja budjetit", "Mainokset ja laajennukset", "Avainsanat ja kohdistus" sekä "Korjaukset".
  3. Jos haluat suodattaa suositukset tietyn kategorian mukaan, klikkaa kategorian nimeä.
  4. Jos haluat ottaa suosituksen käyttöön, klikkaa suosituksen alta Näytä suositus ja valitse sitten Käytä.
    Huom. Kunkin suosituksen yhteydessä näkyy pisteiden parannusarvo, joka ilmaisee, miten paljon pisteet voivat nousta, jos suositus otetaan käyttöön.
  5. Jos haluat ottaa käyttöön kaikki tietyntyyppiset suositukset, klikkaa suosituskortista Käytä kaikkia.
    Esimerkki: Kun otat käyttöön kaikki tietyntyyppiset suositukset, joiden pisteiden parannusarvo on 7 %, tilisi optimointipisteet nousevat 7 % ja suositus merkitään käytetyksi.
  6. Jos haluat hylätä suosituksen, vie hiiri ehdotuksen oikean yläkulman päälle ja klikkaa X-merkkiä.
  7. Jos haluat hylätä kaikki tietyntyyppiset suositukset, klikkaa suosituskortista kolmen pisteen kuvaketta 3 dot menu icon ja valitse Hylkää kaikki.
Huom. Optimointipisteet näkyvät vain aktiivisten Haku- ja Shopping-kampanjoiden osalta. Optimointipisteitä ei käytetä laatupisteiden eikä mainoksen sijoituksen määrittämiseen.