Optimointipisteiden tarkastaminen

Optimointipisteet ovat arvio Google Ads ‑tilisi määritysten tehokkuudesta. Voit helposti valjastaa käyttöön Google Ads ‑tilisi koko potentiaalin tarkastamalla optimointipisteesi ja ottamalla käyttöön tililläsi näkyviä suosituksia, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi.

Alla olevissa ohjeissa kerrotaan, miten voit tarkastaa optimointipisteesi ja ottaa käyttöön tai hylätä suosituksia. Lue lisätietoja optimointipisteistä.

Ohjeet

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa vasemman reunan sivuvalikosta Suositukset.
    Huom. Näkyviin tulee sivu, joka sisältää tilisi pisteet ja saatavilla olevat suositukset seuraavissa osioissa: Kaikki suositukset, Hintatarjoukset ja budjetit, Mainokset ja laajennukset, Avainsanat ja kohdistus sekä Korjaukset.
  3. Jos haluat suodattaa suositukset tietyn luokan mukaan, klikkaa kyseisen luokan nimeä.
  4. Jos haluat ottaa suosituksen käyttöön, klikkaa suosituksen alta Näytä suositus ja valitse sitten Käytä.
    Huom. Kunkin suosituksen yhteydessä näkyy pisteiden parannusarvo, joka ilmaisee, miten paljon pisteet voivat nousta, jos suositus otetaan käyttöön.
  5. Jos haluat ottaa kaikki tietyntyyppiset suositukset käyttöön, klikkaa suosituskortista Käytä kaikkia.
    Esimerkki: Kun otat käyttöön kaikki tietyntyyppiset suositukset, joiden pisteiden parannusarvo on 7 %, tilisi optimointipisteet nousevat 7 % ja suositus merkitään suoritetuksi.
  6. Jos haluat hylätä suosituksen, vie hiiri ehdotuksen oikean yläkulman päälle ja klikkaa X-merkkiä.
  7. Jos haluat hylätä kaikki tietyntyyppiset suositukset, klikkaa suosituskortista kolmen pisteen kuvaketta 3 dot menu icon ja valitse Hylkää kaikki.
Huom. Optimointipisteet näytetään vain aktiivisten Haku- ja Shopping-kampanjoiden osalta. Optimointipisteitä ei käytetä laatupisteiden tai mainoksen sijoituksen määrittämiseen.