Om optimeringsresultatet

Et optimeringsresultat er et estimat for, hvor effektive dine Google Ads-kontoindstillinger er. Optimeringsresultatet går fra 0 % til 100 %, hvor 100 % betyder, at din konto er fuldt ud effektiv.

Sammen med resultatet ses en liste over anbefalinger, som kan hjælpe dig med at optimere hver kampagne. Hver anbefaling viser, hvor meget dit optimeringsresultat vil blive påvirket (i procent), hvis du anvender denne anbefaling. Anvendelse eller afvisning af disse anbefalinger ændrer det samlede optimeringsresultat for din konto. Optimeringsresultatet er tilgængeligt på kampagne-, konto- og managerniveau.

Bemærk! Optimeringsresultatet vises kun for aktive søgekampagner. Optimeringsresultatet bruges ikke til dit kvalitetsresultat eller til AdRank.

Sådan beregner Google Ads optimeringsresultatet

Optimeringsresultatet beregnes i realtid baseret på statistikker, indstillinger og status for din konto og dine kampagner, den relevante virkning af tilgængelige anbefalinger og den seneste anbefalingshistorik.

Optimeringsresultatet og tilgængelige anbefalinger kan ændres på baggrund af mange faktorer, lige fra dine indstillinger til tendenser i annonceøkosystemet. Du ser muligvis et andet resultat og et nyt sæt anbefalinger, hvis disse ting ændres.

Sådan kan du arbejde med anbefalinger

Sammen med optimeringsresultatet følger anbefalinger af, hvordan du forbedrer effektiviteten af din kampagne. Disse anbefalinger er baseret på din effektivitetshistorik, dine kampagneindstillinger og søgevolumen og søgetendenser på Google.

Hver anbefaling indeholder en resultatstigning med en værdi fra <0,1 % til 100 %. Resultatstigningen afspejler om muligt anbefalingens estimerede effekt på de samlede kampagnemetrics.

Det er muligt, at det samlede resultat ville være over 100, hvis alle individuelle anbefalingsresultater blev opsummeret. Dette skyldes, at når du anvender nogle anbefalinger, vil de ugyldiggøre nogle få andre anbefalinger.

Når du f.eks. er på siden Anbefalinger for din konto og bruger en anbefaling, der har en resultatstigning på 5 %, øges optimeringsresultatet for din konto med 5 %. Din konto kan nå et optimeringsresultat på 100 % ved at anvende eller afvise alle anbefalinger.

Anvend anbefalinger

Anbefalinger kan hjælpe dig med at få mere ud af dit budget ved at optimere dine bud, søgeord og annoncer og derved øge den samlede effektivitet for dine kampagner.

Hvis du vil anvende en anbefaling, skal du klikke på Vis på den anbefaling, du vil anvende, og derefter klikke på Anvend. Hvis du vil anvende alle anbefalinger inden for en bestemt type, kan du klikke på Anvend alle på anbefalingskortet.

Afvis anbefalinger

Hvis en anbefaling ikke virker relevant for din annoncekampagne, kan du afvise den. Hvis du vil afvise en anbefaling, skal du holde markøren over det øverste højre hjørne af anbefalingen og klikke på X. Hvis du vil afvise alle anbefalinger inden for en bestemt type, skal du klikke på ikonet med 3 punkter 3 dot menu icon i anbefalingskortet, og klik derefter på Dismiss all . Du kan se det samlede resultat, der tilskrives afviste anbefalinger. En afvist anbefaling kan dukke op igen efter en vis periode, hvis den bliver relevant.