Optimointipisteiden määritelmä

Optimointipisteet ovat arvio siitä, kuinka hyvin Google Ads ‑tilisi toimii. Optimointipisteet vaihtelevat 0–100 prosentin välillä. 100 prosentin pistearvo tarkoittaa, että tilisi voi hyödyntää täyden potentiaalinsa.

Tuloksen lisäksi näet luettelon suosituksista, joiden avulla voit optimoida kunkin kampanjan. Jokaisen suosituksen yhteydessä näytetään, miten sen käyttöönotto vaikuttaa optimointipisteisiin (prosentteina). Suositusten käyttöönotto ja hylkääminen muuttavat tilisi yhteenlaskettuja optimointipisteitä. Optimointipisteet ovat käytettävissä kampanja- ja tilitasolla sekä hallinnoijan tilin tasolla.

Huom. Optimointipisteet näytetään vain aktiivisten Haku-, Display- ja Shopping-kampanjoiden osalta. Optimointipisteitä ei käytetä laatupisteiden eikä mainoksen sijoituksen määrittämiseen.