Optimeringsresultat: Definition

Optimeringsresultatet er et estimat af, hvor effektive dine Google Ads-kontoindstillinger er. Optimeringsresultatet går fra 0 % til 100 %, hvor 100 % betyder, at din konto er fuldt ud effektiv.

Sammen med resultatet ses en liste over anbefalinger, som kan hjælpe dig med at optimere hver kampagne. Hver anbefaling viser, hvor meget dit optimeringsresultat vil blive påvirket (i procent), hvis du anvender denne anbefaling. Anvendelse eller afvisning af disse anbefalinger ændrer det samlede optimeringsresultat for din konto. Optimeringsresultatet er tilgængeligt på kampagne-, konto- og managerniveau.