Updates voor Slim bieden

23 juli 2018

Slim bieden helpt u uw prestaties te maximaliseren door voor elke afzonderlijke veiling het optimale bod in te stellen. We hebben een aantal updates geïmplementeerd om Slim bieden eenvoudiger, intuïtiever en transparanter te maken.

Gebruik geüpdatete doel-ROAS om te focussen op de conversies die er het meeste toe doen

Voor een hogere conversiewaarde of meer opbrengst ten opzichte van uw doelrendement op advertentie-uitgaven (ROAS) gebruikt u doel-ROAS. Doel-ROAS heeft een geüpdatet algoritme waardoor bij het voorspellen van conversiewaarden meer factoren worden meegewogen. Als uw klanten bijvoorbeeld vooral 's avonds en in het weekend waardevolle aankopen doen, kan doel-ROAS agressiever bieden voor de veilingen op die tijdstippen en de uitgaven op andere momenten beperken. Dit vergroot uw efficiëntie.

Wees efficiënter en genereer meer conversies

Als u voor uw accounts of campagnes net met Slim bieden bent begonnen, helpen onze biedmodellen u uw prestaties binnen enkele dagen te optimaliseren, zelfs als u nog niet veel historische conversiegegevens heeft. Het geüpdatete algoritme zorgt voor evenwichtige prestaties binnen heel uw biedstrategie, zodat zelfs campagnes en advertentiegroepen met een laag volume beter presteren. Als u bijvoorbeeld meer conversies ziet van gebruikers op een bepaalde remarketinglijst, kan doel-CPA meer uitgaven toewijzen aan campagnes met veel gebruikers op die lijst. Meer informatie over Slim bieden

Bereik uw doelen in minder stappen

Met een begeleide workflow voor biedingen in het nieuwe, verbeterde Google Ads is het selecteren van de juiste biedstrategie voor een campagne gemakkelijker dan ooit. Selecteer een biedstrategie op basis van de statistiek waarop u zich wilt richten en bepaal hoe Google Ads die statistiek moet genereren (klikken, conversies of conversiewaarde).

Een biedstrategie selecteren

Het is ook eenvoudig om de biedstrategie van meerdere campagnes in één stap te selecteren en te wijzigen. U doet dit rechtstreeks vanaf het tabblad Campagnes met bulksgewijs bewerken van biedstrategieën.

Weet wanneer u uw prestaties moet beoordelen dankzij nieuwe statistieken voor conversievertraging

Wanneer u alleen de perioden bekijkt waarvoor volledige conversiegegevens beschikbaar zijn, krijgt u een nauwkeuriger beeld van de prestaties van uw biedstrategie. Gebruik de nieuwe statistieken voor conversievertraging in het rapport voor biedstrategie om te zien hoeveel tijd er ligt tussen het moment waarop uw klanten klikken en het moment waarop ze uiteindelijk een conversie uitvoeren. Nadat deze tijd (of conversievertraging) is verstreken, zijn uw gegevens klaar om te worden beoordeeld. Meer informatie over conversievertraging.

Nieuwe statistieken voor conversievertraging