Förvaltarkonton i nya Google Ads-upplevelsen

Funktioner som endast finns i förvaltarkonton

Utöver de funktioner i förvaltarkontot som du redan känner till har vi nu lagt till de här nya funktionerna i alla förvaltarkonton:

• På den nya sidan Konton hittar du information om alla dina konton.
  • Översiktssidan innehåller ett sammandrag av resultatinformation från hanterade konton.
  • Valutaomvandling visas för konton som använder annan valuta än förvaltarkontot.
  • Den hierarkiska vyn ger en översikt över hela din kontostruktur.
  • Du kan avsluta hanterade konton direkt från ditt förvaltarkonto.
  • På den nya sidan Rekommendationer ser du alla rekommendationer för dina hanterade konton.

Andra fördelar

Tack vare er feedback har vi gjort den nya Google Ads-upplevelsen lättare att använda.  Utöver de nya funktionerna ovan har vi förbättrat följande:

• Visa tabeller i helskärm: Se enkelt alla data genom att expandera tabeller till helsidesvy och dölja navigeringsfälten.
  • Växla mellan konton: Kontoväljaren finns nu överst på sidan, vilket gör det enkelt att byta mellan olika konton.
  • Anpassad standardstartsidan: Anpassa din startsida genom att välja de resultatmoduler du vill se.
  • Anpassade kolumner på annons- och sökordsnivå: Använd de anpassade kolumnerna du redan har sparat i ditt konto i avsnitten Annonser och Sökord.