Konfiguration af måling af brandpåvirkning

Værktøjet Brandpåvirkning er ikke tilgængeligt på alle Google Ads-konti. Kontakt din Google-kontorepræsentant for at få oplysninger om, hvordan Brandpåvirkning bruges. Hvis du ikke har fået tildelt en Google-kontorepræsentant, kan du ikke bruge Brandpåvirkning på din konto.

Du kan bruge måling af brandpåvirkning til at finde ud af, hvordan dine annoncer påvirker folks opfattelse af dit produkt eller brand. Du kan bruge disse målinger til at justere og forbedre dine kampagner for at opnå de ønskede marketingmål.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du konfigurerer måling af brandpåvirkning, definerer dit produkt eller brand i en undersøgelse om brandpåvirkning og får vist data for måling af brandpåvirkning.

Før du begynder

Før du kan konfigurere måling af brandpåvirkning, skal du oprette en kampagne med Instream-annoncer, der kan springes over, eller med Instream-annoncer, der ikke kan springes over, eller en bumperkampagne. Få flere oplysninger om kravene til måling af brandpåvirkning

Budgettering med brandpåvirkning

For at kunne registrere den stigning, der stammer fra kvalificerede videokampagner, skal du opfylde minimumsbudgetkravene på niveauet "Produkt" eller "Brand". Summen af budgetterne for alle aktive kampagner, der bruges til måling af resultater for det aktuelle produkt eller brand, skal opfylde minimumbudgetkravene:

Minimumbudgetkrav over 10 dage
Antal målte spørgsmål Land A Land B Land C
Et spørgsmål 5.000 USD 10.000 USD 15.000 USD
To spørgsmål 10.000 USD 20.000 USD 30.000 USD
Tre spørgsmål 20.000 USD 60.000 USD 60.000 USD

Bemærk! De budgetkrav, der vises her, er i USD. Budgetkravene justeres på din konto på baggrund af valutakurser og kontoens valuta.

Påkrævet budget efter land

Det minimumbudget, der er påkrævet til undersøgelse af brandpåvirkning, varierer fra land til land. I hver "landekolonne" i tabellen "Budget til måling af brandpåvirkning" ovenfor vises det minimumbudget, der er påkrævet for at kunne måle resultater for det pågældende land. Klik på en sektion nedenfor for at se de lande, der er registreret under henholdsvis "Land A", "Land B" og "Land C" i tabellen "Budget til måling af brandpåvirkning".

Nogle lande på listen er muligvis ikke kvalificerede til indtægtsgenerering via YouTube i øjeblikket. Videokampagner kan blive vist i lande, der ikke understøtter indtægtsgenerering via YouTube, men der er ingen garanti for, at kampagnerne bliver vist. Hvis din kampagne ikke bliver vist (eller ikke opfylder minimumbudgetkravet med hensyn til undersøgelse af brandpåvirkning) og du har medtaget den i din undersøgelse af brandpåvirkning, er der risiko for, at undersøgelsen mislykkes.

Land A

• Afghanistan
  • Albanien
  • Algeriet
  • Amerikansk Samoa
  • Andorra
  • Angola
  • Antigua og Barbuda
  • Argentina
  • Armenien
  • Aserbajdsjan
  • Bahamas
  • Bahrain
  • Bangladesh
  • Barbados
  • Hviderusland
  • Belize
  • Benin
  • Bermuda
  • Bhutan
  • Bolivia
  • Bosnien-Hercegovina
  • Botswana
  • Brasilien
  • Brunei
  • Bulgarien
  • Burkina Faso
  • Burundi
  • Cambodja
  • Cameroun
  • Kap Verde
  • Caymanøerne
  • Centralafrikanske Republik
  • Tchad
  • Chile
  • Kina
  • Colombia
  • Comorerne
  • Cookøerne
  • Costa Rica
  • Elfenbenskysten
  • Cypern
  • Tjekkiet
  • Den Demokratiske Republik Congo
  • Dominica
  • Den Dominikanske Republik
  • Ecuador
  • Egypten
  • El Salvador
  • Ækvatorialguinea
  • Eritrea
  • Estland
  • Etiopien
  • Falklandsøerne
  • Mikronesiens Forenede Stater
  • Fiji
  • Gabon
  • Georgien
  • Ghana
  • Gibraltar
  • Grønland
  • Grenada
  • Guadeloupe
  • Guam
  • Guatemala
  • Guinea
  • Guinea-Bissau
  • Guernsey
  • Guyana
  • Haiti
  • Honduras
  • Hongkong
  • Ungarn
  • Island
  • Indien
  • Indonesien
  • Irak
  • Isle of Man
  • Jamaica
  • Jersey
  • Jordan
  • Kasakhstan
  • Kenya
  • Kiribati
  • Kosovo
  • Kuwait
  • Kirgisistan
  • Laos
  • Letland
  • Libanon
  • Lesotho
  • Liberia
  • Libyen
  • Liechtenstein
  • Litauen
  • Luxembourg
  • Macao
  • Madagaskar
  • Malawi
  • Malaysia
  • Maldiverne
  • Mali
  • Malta
  • Marshalløerne
  • Mauretanien
  • Mauritius
  • Mexico
  • Mikronesien
  • Moldova
  • Monaco
  • Mongoliet
  • Montenegro
  • Marokko
  • Mozambique
  • Myanmar
  • Namibia
  • Nauru
  • Nepal
  • Holland
  • Ny Kaledonien
  • Nicaragua
  • Niger
  • Nigeria
  • Niue
  • Republikken Nordmakedonien
  • Nordmarianerne
  • Oman
  • Pakistan
  • Palau
  • Palæstina
  • Panama
  • Paraguay
  • Papua Ny Guinea
  • Peru
  • Filippinerne
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Rumænien
  • Rusland
  • Rwanda
  • Saint Kitts og Nevis
  • San Marino
  • Sao Tomé og Principe
  • Saudi-Arabien
  • Samoa
  • Senegal
  • Serbien
  • Seychellerne
  • Sierra Leone
  • Singapore
  • Slovakiet
  • Slovenien
  • Somalia
  • Salomonøerne
  • Sydafrika
  • Sri Lanka
  • Swaziland
  • Tadsjikistan
  • Tanzania
  • Thailand
  • Østtimor
  • Togo
  • Tokelau
  • Tonga
  • Trinidad og Tobago
  • Tyrkiet
  • Tunesien
  • Turkmenistan
  • Tuvalu
  • Ukraine
  • Forenede Arabiske Emirater
  • Uganda
  • Uruguay
  • Usbekistan
  • Vanuatu
  • Vatikanstaten
  • Vietnam
  • Wallis og Futuna
  • Yemen
  • Zambia
  • Zimbabwe

Land B

• Østrig
  • Belgien
  • Kroatien
  • Djibouti
  • Finland
  • Frankrig
  • Fransk Polynesien
  • Tyskland
  • Grækenland
  • Irland
  • Israel
  • Martinique
  • New Zealand
  • Norge
  • Sierra Leone
  • Spanien
  • Sverige
  • Taiwan
  • Storbritannien
  • USA
  • De Amerikanske Jomfruøer

Land C

• Australien
  • Canada
  • Danmark
  • Italien
  • Japan
  • Qatar
  • Sydkorea
  • Schweiz

Kvalificering til måling af brandpåvirkning

• Kvalificeringen beregnes ud fra et minimumskampagnebudget i løbet af en periode på 10 dage.
  • Når du bruger måling af brandpåvirkning, kan du markere afkrydsningsfeltet "Kvalificering til måling" til højre på siden for at se, om der udføres måling for de aktuelt valgte kampagner ud fra budgetterne.
  • Bemærk! På produkt- eller brandsiden kan du se kolonnen "Status", som viser den aktuelle kvalificering for din måling. Denne status repræsenterer kun den aktuelle kvalificering. Statusvisningen kan være flere timer forsinket.

Spørgsmål i undersøgelsen om brandpåvirkning

• Når du vælger produktet eller brandet, definerer du de undersøgelsesspørgsmål, som brugerne ser på YouTube. Hvis du vil tilpasse formuleringen af spørgsmålene, kan du bruge rullemenuerne "Produkt- eller brandtype" og "Endelig påtænkt handling".

Eksempel

En annoncør inden for bilbranchen vil måle antallet af personer, der har tænkt sig at købe en bil efter at have set annoncen. Når annoncøren opretter undersøgelsen om brandpåvirkning i Google Ads, vælger vedkommende "Motorkøretøjer – produkt" som produkt- eller brandtype og "Køb" som den handling, han eller hun gerne vil have, at den potentielle kunde skal foretage. I og med at der angives produkt- eller brandtype og tiltænkt handling for undersøgelsen, bliver der oprettet et specifikt undersøgelsesspørgsmål for annoncen: "Hvilket køretøj er det mest sandsynligt, at du køber næste gang?"

• Sørg for, at der ikke er stave- eller slåfejl i svarmulighederne i din undersøgelse, da der ellers er risiko for, at undersøgelsen bliver afvist af Google.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Opret og definer dit produkt eller brand

1. Klik på ikonet Mål Goals Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Måling af påvirkning.
  4. Klik på plusknappen .
  5. Angiv det produkt- eller brandnavn, du promoverer i kampagnerne. Bemærk! Det produkt- eller brandnavn, du bruger, skal være så specifikt som muligt (f.eks. "Google Pixel 4" i stedet for bare "Pixel") og stemme overens med den foretrukne svarmulighed i undersøgelsen. Hvis du har tænkt dig at køre flere undersøgelser om brandpåvirkning for samme produkt eller brand, kan du overveje at tilføje et unikt id for hver undersøgelse for at gøre det lettere at kende forskel på dem (f.eks. "Produkt – undersøgelse 1", "Produkt – undersøgelse 2" osv.).
  6. Klik på rullemenuen ud for "Undersøgelsens sprog", og vælg det sprog, der skal bruges til spørgsmålene i undersøgelsen (f.eks. Dansk). Det sprog, der bruges til spørgsmålene i undersøgelsen, skal være det samme som det, der bruges i den videoannonce, der er knyttet til din kampagne. Hvis du har videoannoncer på flere sprog, kan du eventuelt vælge at oprette flere produkter eller brands (ét for hvert sprog) og knytte dem til de tilhørende videoannoncer.
  7. Klik på rullemenuerne under "Undersøgelsesspørgsmål" for at angive den type spørgsmål, der skal vises, når potentielle kunder ser din annonce.
    • Produkt- eller brandtype: Vælg en specifik produkt- eller brandtype (f.eks. Motorkøretøjer – produkt).
    • Endelig påtænkt handling: Vælg en bestemt handling, som du vil have potentielle kunder til at foretage for dit produkt eller brand (f.eks. Køb).
  8. Vælg de metrics, som du vil måle i undersøgelsen. Du kan vælge op til tre metrics.
    • Annonce-erindring
    • Kendskab
    • Overvejelse
    • Positivitet
    • Købshensigt
  9. Angiv dit produkt- eller brandnavn under "Undersøgelsessvar" og op til tre produkt- eller brandnavne fra konkurrenter. Dit produkt- eller brandnavn skal være det foretrukne svar i undersøgelsen.
  10. Vælg alle videokampagner, der bruges til promovering af det aktuelle produkt eller brand. Bemærk! Måling af brandpåvirkning understøtter kun tilknytningen af en kampagne til ét produkt eller brand. Du kan føje lige så mange kampagner til ét produkt eller brand, som du har behov for.
  11. Gennemgå undersøgelsesspørgsmålene i forhåndsvisningsvinduet, og klik derefter på Gem.

Når du vælger indstillinger for spørgsmålene i undersøgelsen, kan du se, om den overordnede undersøgelse er kvalificeret til måling af brandpåvirkning, og om den opfylder minimumbudgetkravene i feltet "Kvalifikation til måling" til højre på siden. Hvis startdatoen for din kampagne ligger efter dags dato, eller hvis kampagnen er sat på pause, medtages de tilknyttede kampagnebudgetter ikke i beregningen af, om minimumbudgetkravene er opfyldt, før startdatoen er nået eller kampagnen genoptages. På det tidspunkt ændres statussen til "Kvalificeret".

Der kan gå op til 48 timer, før undersøgelser om brandpåvirkning godkendes. Hvis der er problemer med svarenes kvalitet (hvis der f.eks. er stave- eller slåfejl i et svar), eller hvis svarene overtræder Googles annonceringspolitikker, er der risiko for, at din undersøgelse om brandpåvirkning bliver afvist. Hvis undersøgelsen om brandpåvirkning godkendes, begynder den automatisk at køre, så snart dine kampagner begynder at køre.

Se dine data for måling af brandpåvirkning

Der findes data for måling af brandpåvirkning i de fleste tabeller i Google Ads, herunder "Kampagne", "Annoncegruppe", "Demografi" og meget mere. Du kan også se resultaterne på niveauet "Produkt" eller "Brand" i tabellen "Undersøgelse af brandpåvirkning".

Sådan ser du data for din brandpåvirkning:

1. Klik på kolonneikonet Et billede af Google Ads-kolonneikonet.
  2. Klik på Rediger kolonner.
  3. Vælg Brandpåvirkning, og klik derefter på Anvend.

Segmentér dine målingsdata efter brandpåvirkningstype

Hvis du vil segmentere dine målingsdata efter en bestemt metric (f.eks. "Annonce-erindring", "Brandbevidsthed", "Overvejelse", "Positivitet" eller "Købshensigt"), skal du klikke på segmenteringsikonet og vælge Brandpåvirkningstype for at få vist målingsdata for den valgte metric.