Opprett en lokal katalogannonse for Displaynettverket

Med lokale katalogannonser kan du få mer fysisk trafikk til de lokale butikkene dine ved å fremheve butikkspesifikke produkter, priser og butikkinformasjon.

Før du begynner

For å kunne bruke lokale katalogannonser må du sende inn lokale feeder (feeden for produkter i butikk og feeden for produktlager i butikk) til Merchant Center-kontoen din. I tillegg må bedriften din ha en Google-representant.

Veiledning

Følg disse fem trinnene for å begynne å bruke lokale katalogannonser:

1. Gjør klar feeden for produkter i butikk og feeden for produktlager i butikk

2.  Knytt et adressetillegg til kontoen.

3.  Opprett en medieplan: Medieplanen bør bestå av markedsføringsmål (f.eks. annonsering av butikksalg, lansering av nye produkter, reklame for nye butikker), og du må definere målgruppen, budsjett/varighet for kampanjen samt et bestemt målområde (nasjonalt, regionalt eller utvalgte butikker).

4. Klargjør elementer: For å opprette lokale katalogannonser må du sørge for at følgende elementer er på plass:
  • Bilde: Høyde/bredde-forhold på 1,9 x 1, under 1 MB og minimumsstørrelse på 600 x 314. Den anbefalte størrelsen er 1200 x 628.
  • Overskrift (valgfritt): Benytt et tydelig budskap (maksimalt 25 tegn) for å gi brukerne en god grunn til å besøke butikken.
  • Liste over produkter som skal være med i annonsen:
    • 30 produkter anbefales. Minimumsantallet er 5 og maksimumsantallet er 100.
    • For hvert produkt må du bruke itemid-feltet i feeden for produktlager i butikk.

Merk: Påse at varene du velger, er med i de lokale feedene dine.

1.  Opprett en kampanje
  • Opprett en bannerkampanje med «Produkt- og merkevarevurdering» som mål i Google Ads-kontoen din.
  • Opprett en annonsegruppe ved hjelp av målrettingsalternativer for Displaynettverket (f.eks. demografisk målretting eller målgruppealternativer som interesse-, intensjons- eller remarketingmålgrupper).
  • Angi et bud for kostnad per handling (CPE) basert på målrettingsalternativene dine.
  • Opprett en annonse, og ta kontakt med Google-salgsrepresentanten din for å få produktlisten knyttet til kampanjen.

Linker til beslektet innhold