Opret en lokal katalogannonce til Display

Lokale katalogannoncer hjælper dig med at få folk til at besøge dine lokale butikker ved at vise butiksspecifikke produkter, priser og oplysninger.

Før du begynder

Hvis du vil bruge lokale katalogannoncer, skal du indsende lokale feeds (dvs. lokalt produktfeed og feed for lokal lagerstatus) til din Merchant Center-konto. Du skal også have en Google-repræsentant for at kunne bruge lokale katalogannoncer.

Vejledning

Hvis du vil bruge lokale katalogannoncer, skal du følge denne fremgangsmåde med fem trin:

1. Find dit lokale produktfeed og dit feed for lokal lagerstatus

2.  Link en adresseudvidelse til kontoen.

3.  Opret en medieplan: Din medieplan skal bestå af marketingmål (som f.eks. annoncering af salg via butikken, introduktion af nye produkter, promovering af nye butikker), definering af målgruppen, kampagnens budget/varighed og et bestemt målområde (nationalt, regionalt eller valgte butikker).

4. Forbered aktiver: For at oprette lokale katalogannoncer skal du sørge for, at følgende aktiver er på plads:
  • Billede: Billedformatet skal være 1,9 x 1, fylde mindre end 1 MB og have en størrelse på mindst 600 x 314. Den anbefalede størrelse er 1.200 x 628 pixels.
  • Overskrift (valgfri): Vælg et klart og tydeligt budskab (under 25 tegn), som overbeviser brugerne om, at de skal besøge netop din butik.
  • Liste over produkter, der skal vises i annoncen:
    • 30 produkter anbefales. Der skal som minimum være 5 produkter, og der må maksimalt være 100.
    • Hvert produkt bruger feltet itemid i feedet for lokal lagerstatus.

Bemærk! Sørg for, at de varer, du vælger, er til stede i dine lokale feeds.

1. Opret en kampagne.
  • Opret en displaykampagne på din Google Ads-konto med "Produkt- og brandovervejelse" som mål.
  • Opret en annoncegruppe ved hjælp af indstillinger for displaymålretning (f.eks. demografisk målretning eller målgruppeindstillinger som interessebaseret målgruppe, målgruppe i markedet eller remarketing).
  • Angiv et bud med pris pr. engagement (CPE, cost-per-engagement) baseret på dine målretningsindstillinger.
  • Opret en annonce og kontakt din Google-salgsrepræsentant for at linke produktlisten til kampagnen.