Lokala katalogannonser: Definition

Med lokala katalogannonser kan du visa upp dina lokala produkter och dra fördel av displayannonsernas breda räckvidd som innefattar fler än tre miljoner webbplatser och appar. Genom att använda lagerflödet för lokala produkter kan du visa information om produkternas lagerstatus, priser och annan butiksinformation för att uppmuntra till fler besök i din butik. Lokala katalogannonser tjänar samma syfte som traditionella kampanjer i tryckta medier, men når en större målgrupp och ger fler möjligheter att mäta besöken.