Om lokala katalogannonser

Lokala katalogannonser är ett mycket visuellt och lättanvänt annonsformat som använder flödesdata från annonser för lokala butikslager och når personer som tittar på displayannonser. Denna typ av annonser kan hjälpa dig att få fler besök i dina lokala butiker genom att visa butiksspecifik information om produkter, priser och butiken.

local catalog ads

Fördelar

• Visa ditt produktlager dynamiskt på hela webben och i alla appar: Du kan hjälpa kunder med köpavsikt att upptäcka dina produkter med en lättanvänd mobillayout.
  • Komplettera dina marknadsföringsmål för tryckta medier: Du kan använda samma annonsmaterial (bild och text) och produktsortiment som i dina tryckta annonser (som kataloger, flygblad och massutskick) och bestämma i vilken ordning produkterna visas.
  • Mät och optimera dina annonser: Bevaka och förbättra resultatet av dina annonser med exakt data om butiksbesök i realtid.

Fakturering

Lokala katalogannonser använder budgivning med CPE (kostnad per engagemang), vilket innebär att du bara betalar för det första användarengagemanget.

Ett engagemang registreras när en användare

• rullar mer än halva annonsens bredd eller höjd
  • trycker på produkten för att öppna en detaljerad produktsida
  • klickar sig fram till annonsörens webbplats.

Mätning av butiksbesök

Butiksbesök är det viktigaste resultatmätvärdet för lokala katalogannonser. Du kan använda både klickbaserade och exponeringsbaserade mätningar.

Länder där tjänsten är tillgänglig

Lokala katalogannonser är tillgängliga i alla länder som använder annonser för lokala butikslager, som Australien, Brasilien, Frankrike, Kanada, Japan, Storbritannien, Tyskland och USA.