Om lokale katalogannonser

Lokale katalogannonser (LCA) er et svært visuelt annonseformat som det er enkelt å bla gjennom. I disse annonsene brukes det feeddata fra annonser for varer i butikk, og de når ut til seere av bannerannonser. Med lokale katalogannonser kan du få mer fysisk trafikk til de lokale butikkene dine ved å fremheve butikkspesifikke produkter, priser og butikkinformasjon.

local catalog ads

Fordeler

• Fremhev produktlageret ditt dynamisk på nettet og i apper: Du kan hjelpe kunder som er klare til å kjøpe noe, med å oppdage produktene dine ved hjelp av en mobilutforming som det er enkelt å bla gjennom.
  • Utfyll markedsføringsmålene dine for trykte medier: Du kan bruke de samme reklamene (bilde og tekst) og det samme produktutvalget som du bruker for trykte annonser (f.eks. kataloger, flygeblader og rundskriv), og styre rekkefølgen for visning av produktene.
  • Mål og optimaliser annonsene dine: Overvåk og forbedre resultatene for annonsene dine ved hjelp av nøyaktige data om butikkbesøk i sanntid.

Fakturering

Med lokale katalogannonser brukes budgivningsmodellen for kostnad per handling, der du bare betaler for første brukerengasjement.

Et engasjement telles når en bruker gjør følgende:

• ruller mer enn halvparten av annonsens bredde eller høyde
  • trykker på produktet for å åpne en detaljert produktside
  • klikker seg gjennom til annonsørens nettsted

Måling av butikkbesøk

Butikkbesøk er de viktigste resultatberegningene for lokale katalogannonser, som støtter både klikkbaserte og visningsbaserte målinger.

Tilgjengelige land

Lokale katalogannonser er tilgjengelige i alle land der annonser for varer i butikk er tilgjengelige, for eksempel Australia, Brasil, Canada, Frankrike, Japan, Storbritannia, Tyskland og USA.

Linker til beslektet innhold