Om lokale katalogannoncer

Lokale katalogannoncer (LCA, local catalog ads) er et meget visuelt og brugervenligt annonceformat, der bruger feeddata fra annoncer for lokalt butikslager og når ud til de brugere, der ser displayannoncer. LCA kan hjælpe dig med at få folk til at besøge dine lokale butikker ved at fremhæve oplysninger om specifikke produkter og priser i butikkerne.

local catalog ads

Fordele

• Fremhæv dit varelager dynamisk på tværs af internettet og apps: Du kan hjælpe kunder, der er klar til at købe, med at opdage dine produkter, hvis dine annoncer vises i et brugervenligt mobillayout.
  • Kombiner med marketingmålene for dit trykte materiale: Du kan bruge det samme annoncemateriale (billede og tekst) og produktudvalg, som du bruger til trykte annoncer (f.eks. kataloger, brochurer og flyers) og styre, hvilken rækkefølge produkterne vises i.
  • Mål og optimer dine annoncer: Overvåg og øg dine annoncers effektivitet med præcise data om butiksbesøgende i realtid.

Fakturering

Lokale katalogannoncer bruger budgivningsmodellen pris pr. engagement, hvor du kun betaler for den første brugerinteraktion.

Interaktion og engagement defineres ved, at en bruger gør følgende:

• Ruller gennem mere end halvdelen af annoncens bredde eller højde
  • Trykker på produktet for at åbne en detaljeret produktside
  • Klikker videre til annoncørens website

Måling af butiksbesøg

Butiksbesøg er de vigtigste succeskriterier for lokale katalogannoncer, der understøtter både klikbaserede og eksponeringsbaserede målinger.

Tilgængelige lande

Lokale katalogannoncer er tilgængelige i alle de lande, hvor der anvendes annoncer for lokalt butikslager, såsom Australien, Brasilien, Canada, Frankrig, Japan, Storbritannien, Tyskland og USA.