Problemen met uw spreadsheet voor bulkuploads oplossen

Wanneer u wijzigingen aanbrengt met bulkuploads, kunnen fouten optreden. Sommige van deze fouten zijn mogelijk het gevolg van de indeling van uw spreadsheet of van fouten in de content van de spreadsheet.

In dit artikel wordt beschreven hoe u de wijzigingen die Google Ads niet kan toepassen, evenals de bijbehorende foutmeldingen, kunt vinden. We laten ook zien hoe u de fouten kunt corrigeren.

Fouten met uw upload identificeren

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.
  1. Klik in uw Google Ads-account op de moersleutel Tools Icon.
  2. Klik in het sectiemenu op het dropdownmenu Bulkacties.
  3. Klik op Uploads.
  4. Ga naar de spreadsheet in de tabel. Als tijdens het uploaden van de spreadsheet fouten zijn opgetreden, wordt in de kolom Resultaten het aantal fouten weergegeven.
  5. Klik op de link voor de fouten in de kolom Resultaten. U gaat nu naar een pagina met meer informatie over uw bestandsupload.
  6. Klik op de tegel met het aantal fouten en bekijk de reden voor elke fout in de kolom Status.

Raadpleeg de onderstaande tabel voor een lijst met veelvoorkomende uploadfouten en de stappen die u kunt ondernemen om ze te verhelpen.

Fout

Oplossing

Er zijn conflicterende wijzigingen.

Zorg dat niemand anders uw account probeert te bewerken en probeer het opnieuw.

Items in uw bestand voldoen niet aan de redactionele richtlijnen.

Zorg dat alle items in uw bestand voldoen aan de redactionele richtlijnen van Google Ads.

In uw bestand ontbreekt een koprij.

De eerste rij van een geüpload bestand moet worden gebruikt voor koppen.
Opmerking: Wanneer u het bestand vanuit Google Ads downloadt, zijn de koppen al aanwezig.

De kolom bevat het verkeerde type gegevens.

Zorg dat de door u ingevoerde gegevens voldoen aan de vereisten.

In deze rij ontbreekt een waarde.

Zorg dat u voor alle vereiste kolommen een waarde opgeeft.

Uw zoekwoorden bevatten tekens die niet zijn toegestaan.

Verwijder alle niet-standaardtekens (! @ % , *) uit uw zoekwoorden.

Een van de ID's bestaat niet.
Verwijder de waarde uit de ID-kolom als u een element toevoegt. Als u wijzigingen aanbrengt in een element, moet u ervoor zorgen dat de ID juist is en dat de entiteit niet is verwijderd.
Als u een element toevoegt aan een advertentiegroep of campagne, moet u ervoor zorgen dat de campagne of advertentiegroep een geldige ID heeft.

De geüpgradede URL is niet dezelfde als de vorige bestemmings-URL.

De uiteindelijke URL en de trackingtemplate moeten hetzelfde zijn als de bestemmings-URL. Als u niet wilt dat ze hetzelfde zijn, volgt u de instructies in Hoe u uw URL's upgradet.
Uiteindelijke URL en bestemmings-URL kunnen niet beide worden gebruikt. U kunt niet zowel een uiteindelijke URL als een bestemmings-URL gebruiken (/Sitelink-URL voor Sitelinks). Opmerking: Uiteindelijke URL wordt aanbevolen.

Voeg een kolom Action (Actie) toe als u uw dataset of -feed wilt updaten.

Een kolom met de kop ACTIE is vereist voor wijzigingen in sitelinks en andere feeds via bulkuploads (mogelijke waarden zijn INSTELLEN, TOEVOEGEN en VERWIJDEREN).