Løs problemer med dit regneark til masseuploads

Når du foretager ændringer med masseuploads, kan der opstå fejl. Nogle af disse fejl skyldes formateringen af dit regneark eller fejl i regnearkets indhold.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du finder ændringer, som Google Ads ikke kunne anvende, og deres tilhørende fejlmeddelelser. Du kan også finde forslag til, hvordan du retter fejlene.

Sådan identificerer du fejl ved din upload

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Massehandlinger på sektionsmenuen.
  3. Klik på Uploads.
  4. Find dit regneark i tabellen. Hvis der opstod fejl ved upload af regnearket, kan du se antallet af fejl i kolonnen "Resultater".
  5. Klik på linket for fejlene i kolonnen "Resultater". Dette fører dig til en side, der indeholder flere oplysninger om din filupload.
  6. Klik på flisen med antallet af fejl, og gennemgå derefter årsagen til hver enkelt fejl i kolonnen "Status".

I nedenstående tabel kan du se en liste over typiske uploadfejl, og du kan også finde forslag til, hvordan du retter dem.

Fejl

Løsning

Der er modstridende ændringer.

Sørg for, at der ikke er andre, der prøver at redigere din konto, og prøv igen.

Din fil indeholder elementer, som ikke overholder de redaktionelle retningslinjer.

Sørg for, at samtlige elementer i din fil overholder de redaktionelle retningslinjer for Google Ads.

Din fil mangler en overskriftsrække.

Den første række i en uploadet fil skal bruges til overskrifter.
Bemærk! Når du downloader filen fra Google Ads, indeholder den allerede overskrifter.

Kolonnen indeholder en forkert type oplysninger.

Sørg for, at de indtastede oplysninger lever op til kravene.

Denne række mangler en værdi.

Sørg for at indtaste en værdi for alle påkrævede kolonner.

Dine søgeord har ugyldige tegn.

Fjern alle ikke-standardtegn ( ! @ % , *) fra dine søgeord.

Ét af id'erne findes ikke.
Hvis du tilføjer et element, skal du fjerne værdien fra kolonnen "Id". Hvis du ændrer et element, skal du kontrollere, at id'et er korrekt, og at enheden ikke er blevet fjernet.
Hvis du føjer et element til en annoncegruppe eller en kampagne, skal du kontrollere, at kampagnen eller annoncegruppen har et gyldigt id.

Den opgraderede webadresse er ikke den samme som den tidligere destinationswebadresse.

Den endelige webadresse og sporingsskabelonen skal svare til destinationswebadressen. Hvis du vil ændre dem, skal du følge trinnene under Sådan opgraderer du dine webadresser.
Du kan ikke angive endelig webadresse og destinationswebadresse samtidig. Du kan ikke bruge både en endelig webadresse og en destinationswebadresse (/SitelinkURL for websitelinks). Bemærk! Vi anbefaler, at du bruger en endelig webadresse.

For at opdatere dit datasæt eller dit feed skal du medtage en kolonne med navnet "Handling".

En kolonne med overskriften "Handling" er påkrævet for ændringer af undersidelinks og andre feeds via masseuploads (de mulige værdier er "INDSTIL", "TILFØJ" eller "FJERN").