Om budgivning til maksimering af påvirkning

Maksimér påvirkning blev udfaset den 31. marts 2022.

Maksimér påvirkning er en YouTube-budoptimering, der giver dig mulighed for at optimere din kampagne til øget overvejelse. Ved hjælp af Googles AI fokuserer Maksimér påvirkning på at vise din annonce til personer, der med størst sandsynlighed vil overveje dit brand eller produkt. Budgivning til maksimering af påvirkning vil øge din brandovervejelse pr. krone.

Før du begynder

Du skal konfigurere måling af brandpåvirkning for at kunne bruge budgivning til maksimering af påvirkning. Brandpåvirkning er tilgængelig for alle YouTube-instreamformater, men budgivning til maksimering af påvirkning er kun tilgængelig for instream-annoncer. Få flere oplysninger om videokampagner med handling

Sådan fungerer det

Budgivning til maksimering af påvirkning bruger de oplysninger, du angiver om dit brand eller produkt, til at generere indhold til undersøgelser om brandpåvirkning. Når du angiver disse oplysninger, skal du forsøge at fokusere på et bestemt produkt eller brand (hvis dit produkt eller brand f.eks. er "Google Assistant", skal du skrive hele brandnavnet og ikke blot "Google"). Med disse oplysninger kan du se samlet rapportering om vigtige metrics for brandpåvirkning på annonceret produkt-niveau. De oplysninger, du angiver, skal være så specifikke som muligt, så dine undersøgelsesspørgsmål sættes ind i en relevant kontekst.

Disse undersøgelser vises derefter til personer, der matcher din kampagnemålretning. Resultaterne af disse undersøgelser genererer forskellige rapporter, f.eks. rapporter efter kampagne og efter demografiske oplysninger. Få flere oplysninger om svar på undersøgelser om brandpåvirkning

Budgivning til maksimering af påvirkning bruger dataene fra undersøgelsessvarene til at fokusere din kampagne på at nå ud til personer, der har størst sandsynlighed for at overveje dit brand, dit produkt eller din tjeneste. Derefter fokuserer den på at finde andre personer, som også kunne overveje dit produkt, dit brand eller din tjeneste, hvilket øger brandovervejelsen pr. krone, du byder.

Når du bruger budgivning til maksimering af påvirkning, forventes det, at din visningsrate falder sammenlignet med kampagner med CPV-budgivning (cost-per-view, pris pr. visning). Det skyldes, at Maksimér påvirkning optimerer til påvirkning i stedet for til visninger. Undersøgelser viser, at selvom en annonce ikke ses færdigt, kan påvirkningen stadig stige, særligt hvis dine annoncer har længere visningstider. Ved hjælp af metrics for rapportering for Aktiv visning og visningstider er det nemmere at forstå annoncesynlighed, og hvor meget tid brugerne bruger på dine annoncer, uanset om resultatet er en gennemført visning for din annonce.