Om virksomhedsspecialiseringer

Virksomhedsspecialiseringer er en metode til at anerkende og fremhæve bureauer med specifik produktekspertise inden for bestemte områder. I denne artikel beskrives det, hvordan virksomheder kan opnå specialiseringer, og hvordan specialiseringer vises.

Fordele

Specialiseringer bruges som anerkendelse til virksomheder, som opnår partnerstatus, og som påviser øget effektivitet og produktekspertise i forbindelse med Google Ads-produkter. Disse specialiseringer vises i virksomhedsprofilerne og på Partner-badges. Du kan bruge specialiseringer som hjælp til at opnå salg og til at få din virksomhed til at skille sig ud fra andre på markedet på baggrund af din virksomheds specifikke kompetencer.

Sådan opnår du specialiseringer

Specialiseringer tildeles på baggrund af kriterier, som omfatter certificeringer, forbrug og virksomhedseffektivitet inden for specialiseringsproduktområdet.

Læs videre for at få flere oplysninger om hvert enkelt kriterium.

Certificering

Certificeringskravet bestemmes ud fra antallet af Google Ads-certificerede personer, som har administrator- eller standardadgang til din virksomheds Google Ads-managerkonto eller -undermanagerkonti. For at opfylde kravet skal din virksomhed have mindst én person, der er certificeret i specialiseringsproduktområdet.

For at blive Google Ads-certificeret skal en person bestå en certificeringsprøve. De certificeringer, der tæller med i kvalificeringen til badget, er Google Ads Search-certificeringen, Google Ads Display-certificeringen, Google Ads Video-certificeringen og Shopping ads-certificeringen.

For at sikre, at en persons prøve tæller med i opfyldelsen af din virksomheds certificeringskrav, skal du sikre dig følgende:

1. Certificerede brugere skal dele deres oplysninger via Skillshop.
  2. Brugere, der er certificeret med en privat mailadresse, skal tilføje en virksomhedsmailadresse i Skillshop for at sikre korrekt tilskrivning.
  3. Certificerede brugere skal have administrator- eller standardadgang til din virksomheds Google Ads-managerkonto eller -undermanagerkonti.

Bemærk! Hvis du bruger en personlig mail på din Skillshop-konto, skal du tilføje den virksomhedsmail, som du bruger til din virksomheds managerkonto eller undermanagerkonti, på din brugerprofilside i Skillshop. Du kan gøre dette i feltet "Virksomhedens mailadresse". Hvis du bruger din virksomhedsmail til din Skillshop-konto, skal du sikre dig, at det er den samme mail, du bruger til din virksomheds managerkonto eller undermanagerkonti.

Effektivitet

Din virksomhed skal dokumentere ekspertise inden for specialiseringsproduktområdet. En række ting evalueres for at fastslå graden af produktekspertise i din virksomhed, bl.a. hvordan din virksomhed implementerer Google Ads-produktet for kunder, om forbruget på produktområdet øges, om kunderne fastholdes på det pågældende produktområde og andre relaterede faktorer. Når din virksomheds samlede effektivitet skal bedømmes, vurderes de kundekonti, der er blevet knyttet til din managerkonto i løbet af en periode på 18 måneder. Derudover skal der være mindst 12 måneders forbrugsaktivitet på din managerkonto.

Forbrug

For at opfylde forbrugskravet skal din virksomhed have et Google Ads-forbrug på mindst 10.000 USD (eller tilsvarende i lokal valuta) i løbet af 90 dage inden for specialiseringsproduktområdet.

Dit brugernummer (i USD) kan nu findes hos partnere for både Partner-badges og virksomhedsspecialiseringer.

Ikoner for virksomhedsspecialisering

Hvis du opnår en specialisering inden for et af produktområderne, vil du kunne se det tilhørende ikon på dit Partner- eller Premier Partner-badge.

Specialisering

Søgeannoncering

Search Advertising

Videoannoncering

Video Advertising

Displayannoncering

Display Advertising

Shopping-annoncering

Shopping Advertising

Sådan vises specialiseringer på Partner-badges

På onlineaktiver (for eksempel dit website) vises dine virksomhedsspecialiseringer som et animeret pop op-vindue, når en bruger holder markøren over den øverste højre del af badget. Hver specialisering har sit eget ikon.

På trykt marketingmateriale (f.eks. visitkort) vises specialiseringerne som ikoner og tekst. Se retningslinjerne for brug af badge for at få flere oplysninger.

Sådan tjekker du din specialiseringsstatus

Hvis du har administratoradgang, standardadgang eller skrivebeskyttet adgang til din virksomheds Google Ads-managerkonto, kan du finde din status for specialiseringer ved at gå til fanen Partnerprogram på din Google Ads-managerkonto og se på badgestatuskortet. Hvis din virksomhed har opnået en specialisering, er den angivet på badgekortet. Du kan klikke på "Vis detaljer" for at få flere oplysninger om:

• Hvilke specialiseringer din virksomhed har opnået
  • Om der er risiko for, at din virksomhed mister en specialisering
  • Hvilke krav, din virksomhed skal opfylde for enten at opnå eller beholde specialiseringerne

Vejledning

Sådan tjekker du din specialiseringsstatus

1. Gå til fanen Partnerprogram.
  2. Find kortet Badgestatus, og se efter "Specialiseringer".
  3. Klik på Vis detaljer for at se mere detaljerede oplysninger om din virksomheds status for specialiseringer.

Klik på hver af specialiseringerne fra kortet "Vis detaljer" for at se din virksomheds status med hensyn til de enkelte krav.

Hvad betyder din specialiseringsstatus?

Specialiseringsstatus Betydning
Ikke opnået Din virksomhed opfylder ikke kravene til specialiseringsområdet. Udvid dette afsnit for at se flere detaljer om kravene.
Opnået Din virksomhed opfylder kravene til specialiseringsområdet. Udvid dette afsnit for at se flere detaljer om kravene.
I fare Din virksomhed opfylder ikke længere kravene til specialiseringsområdet. Udvid dette afsnit for at se flere detaljer om kravene.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår kan din virksomhed risikere at miste en specialisering?

Som nævnt i statustabellen ovenfor kan din virksomhed risikere at miste en specialisering, hvis den holder op med at opfylde et eller flere af kravene til specialisering. Du får en rimelig frist til at opfylde kravene og kvalificere dig til specialiseringen igen.

Husk, at vi muligvis af og til opdaterer forudsætningerne for at opnå specialiseringer, så du skal være opmærksom på eventuelle underretninger om din partnerstatus, som vises på din konto.

Tab af en specialisering

Hvis din virksomhed ikke opfylder kravene til specialiseringer, mister den følgende fordele:

• Retten til at annoncere med specialiseringer
  • Angivelsen af specialiseringer på Partner-badget