Yritysprofiilin esikatseleminen

Voit käyttää yritysprofiilia yrityksen Google Partner ‑aseman esilletuontiin. Kun olet ansainnut Partner- tai Premier Partner ‑tunnuksen, voit esikatsella yrityksen profiilia:
  1. Valitse Google Ads ‑hallinnoijan tililläsi Kumppaniohjelma-välilehti.
  2. Etsi Tunnuksen tila ‑kortti ja klikkaa valikkokuvaketta (kolme pistettä).
  3. Valitse Esikatsele yritysprofiiliasi.

Esikatselun vasemmassa yläkulmassa näet linkkikuvakkeen ja yrityksesi profiilisivun URL-osoitteen. Voit käyttää URL-osoitetta markkinointimateriaaleissasi. Yrityksesi profiilisivun URL-osoite linkitetään automaattisesti dynaamiseen Partner-tunnukseesi.