Se en forhåndsvisning af din virksomhedsprofil

Virksomhedsprofilsider er offentligt tilgængelige websider, der kan ses, når enkeltpersoner klikker på dit badge, der er hostet på dine websites. Disse virksomhedsprofilsider er kun tilgængelige for Google-partnere og Premier Partners.

Hvis du er Google-partner eller Premier Partner, kan du se en forhåndsvisning af din profil:

1. Gå til fanen Partnerprogram på din Google Ads-managerkonto.
  2. Find kortet "Badgestatus", og klik på Se oplysninger.
  3. Udvid badgeaktiverne nederst på siden.
  4. Klik på Se en forhåndsvisning af din virksomhedsprofil.

Din virksomheds profilside bliver automatisk hyperlinket til det badgeaktiv, du bruger på dit website.