Se forhåndsvisning af din virksomhedsprofil

Du kan bruge din virksomhedsprofil til at vise din status som Google-partner. Når du har fået Partner- eller Premier Partner-badget, kan du se en forhåndsvisning af din profil:
  1. Gå til fanen Partnerprogram på din Google Ads-managerkonto
  2. Find kortet Badgestatus, og klik på prikmenuen
  3. Klik på "Se forhåndsvisning af din virksomhedsprofil".

Øverst til venstre i forhåndsvisningen kan du se et linkikon og webadressen til din virksomhedsprofil. Du kan kopiere denne webadresse og bruge den i dit marketingmateriale. Webadressen til din virksomhedsprofil linkes automatisk til dit dynamiske Partner-badge.