Directrius sobre la insígnia de Partner de Google

Com a part dels avantatges de reconeixement i recompenses, els partners i els Partners Premier tenen accés a les insígnies de Partner de Google i de Partner Premier de Google, respectivament. Els partners que han obtingut una d'aquestes insígnies la poden afegir al seu lloc web, a altres propietats en línia i als materials de màrqueting per mostrar que Google reconeix que l'empresa ha assolit l'estat de partner de Google o Partner Premier de Google. Aquest article conté informació sobre com podeu utilitzar les insígnies.

Abans de començar

Si la vostra empresa no és un partner ni un Partner Premier, llegiu l'article Com es pot esdevenir partner o Partner Premier per obtenir més informació sobre els requisits.

Directrius

• Els partners de Google han de seguir les directrius d'ús de la insígnia que s'indiquen a continuació. No complir aquestes directrius constituirà una violació de les condicions del servei de Google Partners.
  • Només els partners o Partners Premier poden mostrar la insígnia de Partner de Google o de Partner Premier de Google.
  • Hi ha dos formats d'insígnia de Partner de Google: un que es pot utilitzar en propietats en línia (el "fragment HTML") i un altre que es pot utilitzar en determinats materials de màrqueting impresos.

• Ni la insígnia de Partner ni la de Partner Premier no es poden utilitzar de cap manera que impliqui una relació o afiliació amb Google. La insígnia no es pot utilitzar de manera que pugui indicar que Google patrocina la vostra empresa o recomana els productes, els serveis o la informació que oferiu.
  • Tampoc no es pot utilitzar de manera que es pugui interpretar de forma raonable que Google és l'autor del vostre contingut editorial o que aquest contingut representa els punts de vista o les opinions de Google o dels seus treballadors.

Per obtenir més informació sobre la millor manera d'utilitzar la insígnia de Partner de Google o la de Partner Premier de Google, baixeu el document Manual d'estratègia de marca per a agències de Google Partners.

On s'han de mostrar les insígnies

Llocs web

Només podeu mostrar la insígnia de Partner o de Partner Premier de Google al lloc web de l'empresa o als llocs web addicionals que figuren a la pàgina Detalls de l'empresa. Heu d'utilitzar el fragment HTML de la insígnia. Fer servir només el recurs de la insígnia de màrqueting no compleix les directrius de la insígnia. No podeu imitar la insígnia de cap manera al lloc web de l'empresa ni a llocs web addicionals.

No podeu mostrar la insígnia de Partner ni la de Partner Premier en cap lloc web que infringeixi qualsevol llei o normativa, o qualsevol de les polítiques editorials de Google.

No podeu mostrar la insígnia de Partner ni la de Partner Premier en cap material (com ara llocs web) que contingui o mostri el següent:

• Contingut sexual.
  • Contingut que promocioni les apostes.
  • Contingut que impliqui la venda de tabac o d'alcohol a menors de 21 anys

No podeu mostrar la insígnia de Partner ni la de Partner Premier en cap material (com ara llocs web) que anunciï serveis d'optimització en cercadors (SEO) sense avisar clarament que Google no ha verificat aquests serveis ni els recomana.

Materials de màrqueting

Heu d'utilitzar la insígnia de Partner o la de Partner Premier als materials de màrqueting per indicar que heu rebut la distinció perquè compliu els requisits per obtenir l'estat de partner o de Partner Premier. La insígnia no es pot imitar de cap manera als materials de màrqueting.

Green checkmark, allowed

A continuació teniu alguns exemples de materials de màrqueting en què podeu mostrar la insígnia:

• Correus electrònics
  • Materials de presentació per a clients
  • Currículums
Green checkmark, allowed

Si mostreu la insígnia de Partner o la de Partner Premier en materials en línia o en correus electrònics, ha d'enllaçar a la pàgina del perfil públic de partner de la vostra empresa.

Com s'han de mostrar les insígnies

Aparença

Green checkmark, allowed Podeu canviar la mida de la insígnia de Partner o de Partner Premier per adaptar-la als materials de màrqueting sempre que en mantingueu la relació d'aspecte i els colors.
Green checkmark, allowed Tal com s'indica a les directrius de la insígnia per al programa Google Partners, si utilitzeu la insígnia de Partner o la de Partner Premier en una pàgina web, hi ha d'haver un espai mínim entre cada costat de la insígnia i qualsevol altre element gràfic o de text de la pàgina web. Aquest espai no pot ser inferior a la meitat de l'alçada de la insígnia.
Green checkmark, allowed Si utilitzeu la insígnia de Partner o de Partner Premier en qualsevol material, heu d'incloure-hi el brànding de la vostra empresa.
No podeu treure, distorsionar ni alterar la insígnia de Partner ni la de Partner Premier.
No podeu traduir la insígnia a un altre idioma ni localitzar-la de cap altra manera.

No podeu mostrar la insígnia de Partner ni la de Partner Premier com a element més destacat dels materials de màrqueting (inclòs el lloc web) ni de manera que sembli més gran o que destaqui més que el nom o el logotip de la vostra empresa.

No podeu emmarcar ni replicar cap pàgina de Google (inclosa la que es mostra quan es fa clic al logotip de Google o al quadre de cerca de Google).

Directrius generals

No podeu incorporar la insígnia de Partner ni la de Partner Premier (ni cap dels seus elements) als logotips de l'empresa ni a les icones de l'aplicació o del producte.
No podeu col·locar la insígnia de Partner ni la de Partner Premier en cap producte ni article promocional.
No podeu mostrar la insígnia de Partner ni la de Partner Premier d'una manera que, a criteri exclusiu de Google, sigui enganyosa, difamatòria, infractora, calumniadora, menyspreadora o obscena, o bé sigui reprovable en qualsevol altre sentit per a Google.
No podeu mostrar la insígnia de Partner ni la de Partner Premier en factures ni en cap document d'empresa similar.