Aanmelden voor Google Partners in Google Ads

Google Partners is bedoeld voor reclamebureaus en derden die Google Ads-accounts beheren namens andere merken of bedrijven. Als u zich aanmeldt voor het Google Partners-programma, krijgt u toegang tot talloze voordelen, waaronder Trainingen en inzichten, Toegang en support en Erkenning en beloningen.

In dit artikel wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u zich voor Google Partners kunt aanmelden.

Instructies

1. Ga naar de website van Google Partners.
  2. Klik op Aanmelden voor Google Partners.
  3. Als u nog niet bent ingelogd op uw Google Ads-account, logt u in.
    • Opmerking: U heeft beheerderstoegang tot het Google Ads-manageraccount van uw bedrijf nodig om u te kunnen aanmelden voor Google Partners. Als u geen beheerderstoegang heeft, krijgt u mogelijk een foutmelding.
  4. Lees de disclaimer en Servicevoorwaarden en klik vervolgens op Accepteren en doorgaan.
  5. Selecteer het Google Ads-manageraccount dat uw bedrijf vertegenwoordigt.
  6. Vul de vereiste informatie in.
  7. Klik op Opslaan.

U wordt omgeleid naar het Google Partners-gedeelte van uw Google Ads-manageraccount.

Voor nog meer voordelen, zoals een exclusieve Google Partner- of Premier Partner-badge, kunt u voldoen aan de vereisten voor Partners of Premier Partners.

Als u aan de vereisten voldoet, krijgt u uw badge binnen 24-48 uur. U kunt deze gebruiken op uw website en in uw marketingmateriaal om uw klanten en de branche te laten zien dat u een Google Ads-expert bent.

Opmerking: Maak alle programmavoordelen toegankelijk door de instellingen voor Nieuwsbrieven, Prestatierapporten en Speciale aanbiedingen op Alles ontvangen te zetten in uw meldingen.