Tilmeld dig Google Partners i Google Ads

Google Partners er et marketingprogram for reklamebureauer og tredjeparter, der administrerer Google Ads-konti på vegne af andre brands eller virksomheder. Når du tilmelder dig Google Partners-programmet, får du adgang til en række fordele, bl.a. Uddannelse og indsigt, Adgang og support samt Anerkendelse og belønning.

I denne artikel beskrives de trin, som du skal udføre for at tilmelde dig Google Partners.

Vejledning

1. Gå til Google Partners-websitet.
  2. Klik på Tilmeld dig Google Partners.
  3. Log ind på din Google Ads-konto, hvis du ikke allerede har gjort det.
    • Bemærk! Du skal have administratoradgang til din virksomheds managerkonto for at tilmelde dig Google Partners. Du får vist en fejlmeddelelse, hvis du ikke har administratoradgang.
  4. Gennemgå ansvarsfraskrivelsen og servicevilkårene, og klik derefter på Acceptér og fortsæt.
  5. Vælg den Google Ads-managerkonto, der repræsenterer din virksomhed.
  6. Angiv de obligatoriske oplysninger.
  7. Klik på Gem.

Du omdirigeres til Google Partners-sektionen på din Google Ads-konto.

Hvis du er interesseret i at opnå yderligere fordele, f.eks. det eksklusive Google Partner-badge, kan du blive officiel Google-partner, hvis du opfylder kravene til Google-partnere.

Når du bliver Google-partner, modtager du dit badge inden for 24-48 timer, og du kan bruge det på dit website og i dit marketingmateriale med det samme og vise både kunder og kollegaer, at du er Google Ads-ekspert.

Bemærk! For at sikre, at du har adgang til alle fordelene i programmet, skal du sørge for, at indstillingerne for "Nyhedsbreve", "Effektivitetsrapporter" og "Særtilbud" er på "Modtag alle" i dine notifikationer.