Om deaktiverede Google Ads-kampagnetilbud

• Google Ads-kampagnekoder kan bruges, når du skal anvende et kampagnetilbud på en Google Ads-konto. Vilkårene og betingelserne for den enkelte promovering kan variere fra land til land.
  • Hvis vi konstaterer, at en enkeltperson eller et bureau har overtrådt vores tredjepartspolitik, politikken for kampagnekoder eller vores vilkår og betingelser for Partners, kan vi suspendere muligheden for at modtage nye kampagnekoder via Partners.

Derfor bliver kampagnetilbud muligvis suspenderet

Din mulighed for at modtage nye kampagnekoder er blevet suspenderet, fordi du eller det bureau, du er tilknyttet, har overtrådt vores tredjepartspolitik, politikken for kampagnekoder eller vilkårene og betingelserne for Partners.

Her er nogle eksempler:

• Konfiguration af flere Google Ads-konti for at generere trafik til det samme website og derefter anvende en kampagnekode på hver af disse Google Ads-konti.

• Anvendelse af mere end én kampagnekode på den samme Google Ads-konto.

• Salg af kampagnetilbud.

Betydning

Når kampagnetilbud suspenderes, modtager du ikke nye kampagnekoder, som kan anvendes på kvalificerede konti eller sendes til potentielle kunder via din Partners-konto.

Hvad sker der?

Vi har udarbejdet en tredjepartspolitik, en politik for kampagnekoder og vilkår og betingelser for Partners, som alle medlemmer af Google Partners-programmet skal overholde.

Hvis du overtræder disse politikker, sender vi dig muligvis en mail med en advarsel, så du får en chance for at løse problemet. Hvis du ikke løser problemet inden for en given periode, kan vi suspendere din adgang til kampagnetilbud.

Hvis du gør dig skyldig i gentagen eller alvorlig overtrædelse af disse politikker, kan vi dog suspendere din adgang til kampagnetilbud med det samme og uden nogen forudgående underretning.

Hjælp med at undgå suspenderede kampagnetilbud

Appellér en suspendering

Hvis der er lukket for din adgang til kampagnetilbud, fordi du har overtrådt vores politikker, har du mulighed for at appellere beslutningen til Google Partners.

Sådan appellerer du

Her er en oversigt over processen:

1. Få en forståelse af de politikker, din konto har overtrådt
  2. Send en appel

Det er vigtigt, at du følger hvert enkelt trin nøje, så du sikrer, at vi har alle de oplysninger, der kræves for at kunne behandle din appel.

Trin 1. Få en forståelse af, hvorfor vi har lukket for din mulighed for at bruge kampagnekoder

Læs Googles tredjepartspolitik, politikken for kampagnekoder og vilkårene og betingelserne for Partners for at sikre, at du forstår alle kravene.

Trin 2. Send din appel

Kontakt os via denne appelformular.

Bemærk! Vi genaktiverer kun konti i tilfælde, hvor det virkelig er berettiget, så det er vigtigt, at du tager dig tid til at være grundig, præcis og ærlig.

Bemærk!

Vi kan kun behandle appeller, der er skrevet på engelsk.

Hvad sker der herefter?

Når vi modtager din appel, gennemgår og vurderer vi alle de oplysninger, du har sendt, ligesom vi gennemgår din konto omhyggeligt. Vi træffer derefter en beslutning vedrørende din kontos status og giver dig besked om resultatet.