Om deaktiverede Google Ads-kampagnetilbud

• Google Ads-kampagnekoder kan bruges, når du skal anvende et kampagnetilbud på en Google Ads-konto. Vilkårene og betingelserne for den enkelte promovering kan variere fra land til land.
  • Hvis vi konstaterer, at en enkeltperson eller et bureau har overtrådt vores tredjepartspolitik, politikken for kampagnekoder eller vores vilkår og betingelser for Partners, kan vi suspendere muligheden for at modtage nye kampagnekoder via Partners.

Derfor bliver kampagnetilbud muligvis suspenderet

Din mulighed for at modtage nye kampagnekoder er blevet suspenderet, fordi du eller det bureau, du er tilknyttet, har overtrådt vores tredjepartspolitik, politikken for kampagnekoder eller vilkårene og betingelserne for Partners.

Her er nogle eksempler:

• Konfiguration af flere Google Ads-konti for at generere trafik til det samme website og derefter anvende en kampagnekode på hver af disse Google Ads-konti.

• Anvendelse af mere end én kampagnekode på den samme Google Ads-konto.

• Salg af kampagnetilbud.

Betydning

Når kampagnetilbud suspenderes, modtager du ikke nye kampagnekoder, som kan anvendes på kvalificerede konti eller sendes til potentielle kunder via din Partners-konto.

Hvad sker der?

Vi har udarbejdet en tredjepartspolitik, en politik for kampagnekoder og vilkår og betingelser for Partners, som alle medlemmer af Google Partners-programmet skal overholde.

Hvis du overtræder disse politikker, sender vi dig muligvis en mail med en advarsel, så du får en chance for at løse problemet. Hvis du ikke løser problemet inden for en given periode, kan vi suspendere din adgang til kampagnetilbud.

Hvis du gør dig skyldig i gentagen eller alvorlig overtrædelse af disse politikker, kan vi dog suspendere din adgang til kampagnetilbud med det samme og uden nogen forudgående underretning.

Hjælp med at undgå suspenderede kampagnetilbud