Paikallisen toiminnan konversiot

Huom. Jos seuraat jo toimipistekäynti-konversioita, sinun ei välttämättä tarvitse käyttää paikallisen toiminnan konversioita. Niiden raportointi alkaa tililläsi automaattisesti, jos täytät toimipistekäynti-konversioita koskevat ehdot. Jos toimipistekäynti-konversioiden määrä on pieni tai et mittaa toimipistekäyntejä, paikallisen toiminnan konversioista saat oleellista tietoa kampanjatuloksista.

Paikallisen toiminnan konversiotavoitteita tuetaan Maksimitulokset-kampanjoissa. Ne parantavat offline-konversiomittausta sekä toimipiste- että monikanavatavoitteita käyttävissä kampanjoissa.

Paikallisen toiminnan konversio lasketaan aina, kun käyttäjä reagoi mainostajan tiettyä fyysistä toimipistettä (esimerkiksi kauppaa) koskevaan mainokseen joko mainosta katsoessaan tai sen jälkeen. Paikallinen toiminta määritetään Google Adsissa automaattisesti, koska paikallisen toiminnan konversiot tapahtuvat aina Googlen tuotteissa ja palveluissa (esimerkiksi Google Mapsissa). Paikallisen toiminnan konversiodata on koostettua. Paikallisen toiminnan konversiot ovat vain tiettyjen mainostajien käytettävissä. Niitä eivät voi käyttää sellaiset mainostajat, joiden toimipaikkojen sijainnit liittyvät arkaluontoisiin mainosluokkiin, kuten terveydenhuoltoon, uskontoon, seksuaaliseen sisältöön tai lapsiin.

Jos tilillesi tallennetaan paikallisen toiminnan konversioita, näet ne Konversiotapahtumat-taulukossa muiden määrittämiesi konversiotapahtumien kanssa. Voit nähdä nämä konversiot myös kaikissa Google Ads ‑raporteissasi, kun segmentoit Kaikki konversiot ‑sarakkeen konversiotapahtuman mukaan. Paikallisen toiminnan konversiot eivät sisälly oletuksena Konversiot-sarakkeeseen. Lue lisää tilin oletuskonversiotavoitteista.

Seuraavassa taulukossa esitellään paikallisen toiminnan konversiot.

Konversio Kuvaus
Soitto klikkaamalla Soittopainikkeen klikkaukset Googlen sijaintiin perustuvassa mainoksessa tai palvelussa mainosinteraktion jälkeen
Paikallinen toiminta – reittiohjeet Reittiohjepainikkeen klikkaukset Googlen sijaintiin perustuvassa mainoksessa tai palvelussa mainosinteraktion jälkeen
Paikallinen toiminta – käynnit verkkosivustolla Sivustolinkin klikkaukset Googlen sijaintiin perustuvassa mainoksessa tai palvelussa mainosinteraktion jälkeen
Paikallinen toiminta – muu aktivoituminen Muu seurattu käyttäjien toiminta (esimerkiksi sijainnin jakaminen ja tallentaminen) Googlen sijaintiin perustuvassa mainoksessa tai palvelussa mainosinteraktion jälkeen
Paikallinen toiminta – tilaukset (Alakohtainen) Tilauspainikkeen klikkaukset Googlen sijaintiin perustuvassa mainoksessa tai palvelussa mainosinteraktion jälkeen
Paikallinen toiminta – ruokalistan katselut (Alakohtainen) Ruokalistalinkin klikkaukset Googlen sijaintiin perustuvassa mainoksessa tai palvelussa mainosinteraktion jälkeen