Tietoja paikallisen toiminnan konversioista

Paikallisen toiminnan konversio lasketaan aina, kun käyttäjä reagoi mainostajan tiettyä fyysistä sijaintia (kuten kauppaa) koskevaan mainokseen joko mainosta katsoessaan tai sen jälkeen. Paikallinen toiminta määritetään Google Adsissa automaattisesti, koska paikallisen toiminnan konversiot tapahtuvat aina Googlen tuotteissa ja palveluissa (esim. Google Mapsissa). Paikallisen toiminnan konversioita koskeva data on yhdistettyä ja anonyymiä. Paikallisen toiminnan konversiot ovat vain tiettyjen mainostajien käytettävissä. Niitä eivät voi käyttää sellaiset mainostajat, joiden toimipaikkojen sijainnit liittyvät arkaluontoisiin mainosluokkiin, kuten terveydenhuoltoon, uskontoon, vain aikuisille suunnattuun sisältöön tai lapsiin.

Jos tilillesi tallennetaan paikallisen toiminnan konversioita, näet ne Konversiotapahtumat-taulukossa muiden määrittämiesi konversiotapahtumien kanssa. Voit katsella tapahtumia myös kaikista Google Ads ‑raporteistasi segmentoimalla Kaikki konversiot ‑sarakkeen konversiotapahtuman mukaan. Oletusasetuksena on, että paikalliseen toimintaan liittyviä konversioita ei sisällytetä Konversiot-sarakkeeseen.

Paikallista toimintaa on kuutta eri tyyppiä:

1. Soitto klikkaamalla: Soittopainikkeen klikkaukset Googlen sijaintiin perustuvassa mainoksessa tai palvelussa mainokseen reagoinnin jälkeen.
  2. Paikallinen toiminta – reittiohjeet: Reittiohjepainikkeen klikkaukset Googlen sijaintiin perustuvassa mainoksessa tai palvelussa mainokseen reagoinnin jälkeen.
  3. Paikallinen toiminta – käynnit verkkosivustolla: Sivustolinkin klikkaukset Googlen sijaintiin perustuvassa mainoksessa tai palvelussa mainokseen reagoinnin jälkeen.
  4. Paikallinen toiminta – muu aktivoituminen: Muu seurattu käyttäjien toiminta (esimerkiksi sijainnin jakaminen ja tallentaminen) Googlen sijaintiin perustuvassa mainoksessa tai palvelussa mainokseen reagoinnin jälkeen.
  5. Paikallinen toiminta – tilaukset: (Alakohtainen) Tilauspainikkeen klikkaukset Googlen sijaintiin perustuvassa mainoksessa tai palvelussa mainokseen reagoinnin jälkeen.
  6. Paikallinen toiminta – ruokalistan katselut: (Alakohtainen) Ruokalistalinkin klikkaukset Googlen sijaintiin perustuvassa mainoksessa tai palvelussa mainokseen reagoinnin jälkeen.