En definisjon av unik rekkevidde

Med beregninger for unik rekkevidde kan du måle det totale antallet personer som har sett en annonse. Med disse beregningene kan du måle mer enn bare enkle informasjonskapsler, og du får et anslag over hvor mange som har sett annonsen din på forskjellige enheter og nettsteder samt i ulike formater, apper og nettverk.

Hvis noen for eksempel ser annonsen din på en mobilenhet, en datamaskin og et nettbrett, får annonsen din tre visninger. Ut fra beregningene for unik rekkevidde kan du imidlertid se at hver av disse visningene kom fra én og samme bruker (dvs. at annonsen din nådde ut til én bruker tre forskjellige ganger).

Følgende beregninger for unik rekkevidde er tilgjengelige:

• Unike brukere
  • Gj.sn. visningsfrekvens per bruker

Link til beslektet innhold