Kortin vahvistusnumero

Kolminumeroinen turvaluku, joka on yleensä luotto- tai maksukortin takapuolella. Joskus sitä kutsutaan kortin turvakoodiksi tai kortin vahvistusarvoksi. Se tarjoaa lisäsuojaa petoksia vastaan.

• Kun sinulta pyydetään kortin vahvistusnumeroa, kirjoita se oikein tai muuten maksusi ei ehkä onnistu.
  • Kortin vahvistusnumerot voivat olla eri paikoissa korteissa. Usein kortin vahvistusnumero on kortin takapuolella lähellä kohtaa, johon voit lisätä allekirjoituksesi, tai sen vieressä. Joissakin korteissa se on etupuolella lähellä tilinumeroa.
  • Google Ads -tiliin on hyvä lisätä varaluottokortti siltä varalta, että ensisijaisessa maksutavassa ilmenee ongelma.

Varamaksutavan lisääminen Google Adsiin
Maksutavan lisääminen tai muokkaaminen.