Què és el Reglament general de protecció de dades (RGPD)

El Reglament general de protecció de dades (RGPD) és una nova llei de protecció de dades europea que entrarà en vigor el maig de 2018.

Si bé l'RGPD té un abast europeu, afectarà moltes entitats de fora d'Europa que utilitzin serveis publicitaris en línia. Per obtenir més informació sobre l'RGPD i sobre com afectarà la vostra empresa, contacteu amb els vostres assessors o amb el vostre departament jurídic.

Algunes funcions de Google Ads requereixen que proporcioneu la informació de contacte següent:

• Contacte principal / representant principal (opcional): persona de contacte principal a qui s'enviaran els avisos.
  • Delegat de protecció de dades (opcional): persona encarregada de garantir que una organització compleixi els requisits de l'RGPD. Si la vostra organització té aquesta figura, afegiu-ne les dades.
  • Representant de la UE (opcional): si la vostra organització té aquesta figura, afegiu-ne les dades.

Per obtenir més informació sobre les polítiques i l'enfocament de Google en matèria de privadesa de dades, podeu consultar la pàgina privacy.google.com/businesses. També podeu proporcionar la informació de contacte que acabem d'esmentar encara que no sigui necessària per al conjunt de funcions de Google Ads que utilitzeu. Consulteu quines funcions de Google Ads requereixen aquesta informació.

Com es pot afegir, revisar i editar la informació de contacte a Google Ads

Tots els comptes, inclosos els comptes de publicació d'anuncis i els comptes de gestor de Google Ads, tenen l'opció de proporcionar la informació de contacte esmentada més amunt. Per afegir-la, revisar-la i editar-la a Google Ads, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Al menú Eines, feu clic a l'opció Preferències de la secció Configuració.
  3. A la pàgina "Preferències del compte", desplaceu-vos cap avall i feu clic a la pestanya Contactes de protecció de dades.
  4. Afegiu o editeu la informació de contacte i feu clic a Desa

Referències legals i normatives de l'RGPD

Per obtenir més informació sobre l'RGPD i sobre com s'aplica a la publicitat en línia, consulteu aquests documents (en anglès):

Per obtenir assessorament normatiu sobre el consentiment relacionat amb l'ús de galetes en publicitat, consulteu aquests documents (en anglès):