Neem uw bedrijfsinformatie op in uw advertenties

Neem uw bedrijfsinformatie op in uw advertenties, zodat mensen vertrouwd raken met uw bedrijf, u kunnen bellen of uw locatie kunnen bezoeken. Deze informatie wordt gedeeld door alle advertenties in een campagne.

Belknop weergeven in uw advertentie

Schakel deze optie in als u wilt dat mensen u rechtstreeks vanuit uw advertentie kunnen bellen.

Uw adres weergeven in uw advertentie

Geef uw adres weer in uw advertentie en link naar uw bedrijfsprofiel en een routebeschrijving naar uw locatie. We gebruiken het adres uit uw bedrijfsprofiel. Ga naar uw bedrijfsprofiel om uw adres te updaten.

Meer informatie over hoe u aan de slag gaat met uw bedrijfsprofiel

Meer informatie over hoe u uw bedrijfsprofiel kunt koppelen aan uw slimme campagne.

Uw bedrijfsadres bevestigen

U moet uw adres bevestigen in uw bedrijfsprofiel om uw slimme campagnes correct te laten lopen.

1. Zoek de campagne die u wilt bewerken.
  2. Klik op de kaart 'Advertentietekst, afbeeldingen en landingspagina' op Bewerken.
  3. Klik op het tabblad Bedrijfsinformatie.
  4. Ga naar Uw bedrijfsnaam weergeven in uw advertenties.
  5. Klik op Bedrijfsprofiel om uw profiel te openen.
  6. Voer de stappen uit om uw bedrijfsadres te verifiëren.

Uw bedrijfsnaam opnemen in uw advertentie

Soms gebruiken we uw bedrijfsnaam in uw advertenties om meer mensen te bereiken en de campagneprestaties te verbeteren.

• Als u uw slimme campagne niet aan een bedrijfsprofiel heeft gekoppeld, kunt u uw bedrijfsnaam bewerken.
  • Als u uw slimme campagne aan uw bedrijfsprofiel heeft gekoppeld, gebruiken we de bedrijfsnaam die u gebruikt voor het bedrijfsprofiel.

Uw bedrijfsinformatie toevoegen of bewerken in uw advertenties

1. Zoek de campagne die u wilt bewerken.
  2. Klik op de kaart 'Advertentietekst, afbeeldingen en landingspagina' op Bewerken.
  3. Klik op het tabblad Bedrijfsinformatie.