Opret en TrueView for Action-kampagne

Med TrueView for Action-kampagner kan du opnå flere kundeemner og konverteringer ved at føje fremtrædende opfordringer til handling (CTA, call to action), tekstoverlejringer med overskrifter og et afsluttende skærmbillede til dine videoannoncer. Hvis du bruger denne videokampagneundertype, kan du tilskynde potentielle kunder til at udforske dit produkt eller din tjeneste, dele deres kontaktoplysninger og foretage andre handlinger, der er værdifulde for din virksomhed.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du konfigurerer en TrueView for Action-kampagne i Google Ads.

Bemærk! Før du kan konfigurere en TrueView for Action-kampagne, skal du konfigurere konverteringssporing. Få flere oplysninger om konverteringssporing

Sådan fungerer det

TrueView for Action-kampagner består af opfordringer til handling (CTA, call to action), en overskrift og et afsluttende skærmbillede.

• TrueView for Action-kampagner kan oprettes med målet "Kundeemner" eller "Websitetrafik". Du kan bruge målene "Kundeemner" og "Websitetrafik" til at opnå relevante konverteringer på dit website og øge det samlede antal unikke besøgende på dit website. Begge mål giver dig mulighed for at optimere din kampagnes effektivitet ved hjælp af automatisk budgivning og målretning.
  • TrueView for Action-kampagner er tilgængelige til videokampagner på YouTube.
  • TrueView for Action-kampagner kan kun køre i instream-annonceformatet. Det betyder, at annoncerne afspilles før, under eller efter en anden video på YouTube eller hos Google-videopartnere. Seerne har desuden mulighed for at springe disse annoncer over efter fem sekunder.
  • Overskriften, dvs. den primære tekstlinje ud for din videoannonce, må indeholde op til 15 tegn.
  • Overskrifter promoverer dit produkt eller din tjeneste.
  • CTA'erne må indeholde op til ti tegn og vises ud for ​​din overskrift.
  • CTA'erne leder folk videre til det website, du angiver i form af den endelige webadresse.
  • Annoncer i TrueView for Action-kampagner kan føre til flere seerinteraktioner og tilskynde folk til at foretage en ønsket handling, når de har set din video.
  • Afsluttende skærmbilleder vises, efter en bruger når til slutningen af din annonce. Afsluttende skærmbilleder vises i fem sekunder på mobilenheder og syv sekunder på computere.
  • Afsluttende skærmbilleder genereres automatisk baseret på din YouTube-kanal.

Visualization of creating a TrueView for Action CTA

Herunder kan du se en vejledning i, hvordan du konfigurerer en TrueView for Action-kampagne i Google Ads.

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. I sidemenuen til venstre skal du klikke på Kampagner.
  3. Klik på plusknappen , og vælg Ny kampagne.
  4. Vælg enten målet Kundeemner eller Websitetrafik.
  5. Vælg kampagnetypen Video.
  6. Klik på Fortsæt.
  7. Angiv et navn til din kampagne.
  8. I sektionen "Budstrategi" skal du angive din budstrategi til Maksimér antallet af konverteringer eller Mål-CPA. Hvis du vælger Mål-CPA, skal du angive det målbeløb, du er villig til at bruge på en konvertering.
  9. I sektionen “Budget og datoer" skal du angive din budgettype, kampagnens start- og slutdato samt budgetleveringsmetoden.
    • Som budgettype skal du vælge Dagligt (det gennemsnitlige beløb, du vil bruge hver dag) eller Kampagne (det samlede budget, du vil bruge i kampagnens varighed), og angive det beløb, du vil bruge.
    • Som budgetleveringsmetode skal du vælge Standard (for at bruge dit budget jævnt fordelt over tid) eller Accelereret (for at bruge dit budget så hurtigt som muligt). Hvis du vælger Accelereret, kan dit budget blive opbrugt før tid.
  10. Under "Netværk" skal du vælge, hvor din TrueView for Action-kampagne skal vises. Hvis din kampagne er kvalificeret, kan du vælge et eller flere af følgende netværk:
    • YouTube-videoer: Annoncerne kan blive vist i YouTube-videoer, på YouTube-kanalsider og på YouTube-startsiden. Du kan bruge instream-annoncer.
    • Videopartnere på Displaynetværket: Annoncerne kan blive vist på Google-videopartneres websites og i apps.
  11. Vælg de sprog og steder, kampagnen skal målrettes mod.
  12. Vælg dine indstillinger for indholdekskludering for at definere, hvor din kampagne skal køres.
  13. (Valgfrit) Klik på Yderligere indstillinger for at målrette mod specifikke enheder, angive en frekvensgrænse og angive en tidsplan for annoncen.
  14. Angiv et navn til din annoncegruppe.
  15. Vælg de demografiske segmenter og målgruppetyper, du vil nå ud til.
  16. Vælg de søgeord, emner og placeringer, hvor dine annoncer skal vises.
  17. Hvis denne indstilling er tilgængelig, skal du angive et budbeløb.
  18. I sektionen "Opret din videoannonce" skal du søge efter en video, du har uploadet, eller angive videoens webadresse på YouTube. Der er automatisk valgt "Instream-annonce" som annonceformat.
  19. Angiv den endelige webadresse, dvs. den landingsside, som folk skal ledes videre til, når de klikker på din annonce.
  20. Angiv den annoncerede webadresse, som enten kan være lig med den endelige webadresse eller en kortere version af den.
  21. Angiv en opfordring til handling, som skal være fængende og få folk til at besøge det website, der er angivet i den endelige webadresse.
  22. Angiv en overskrift, der vises som den primære tekstlinje til promovering af dit produkt eller din tjeneste.
  23. (Valgfrit) Klik på Valgmuligheder for annoncewebadresse (avancerede) for at tilføje en sporingsskabelon, et suffiks i den endelige webadresse eller tilpassede parametre i den endelige webadresse.
  24. Vælg enten et billede, der genereres automatisk ud fra videoerne på din YouTube-kanal (anbefales), eller et billede, du uploader manuelt, som dit ledsagende banner. Ledsagende bannere vises kun på computere.
  25. Angiv et navn til din annonce.
  26. Klik på Gem og fortsæt.