Om Demand Gen-kampagner

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Demand Gen-kampagner registrerer engagement og aktivitet på tværs af YouTube, inklusive Shorts, Discover og Gmail, og er ideelle til sociale annoncører, som vil vise visuelt appellerende multiformatannoncer på Googles mest indflydelsesrige platforme, som er tilgængelige for alle annoncører.

YouTube har dobbelt så stor sandsynlighed som andre videotjenester og sociale medieplatforme til at blive brugt til undersøgelse af produkter og brands, og seere har bedømt YouTube-annoncer til at være væsentlig (16 %) mere pålidelige og ærlige end annoncer på andre videoplatforme og sociale medieplatforme.*

*Kilde 1. Ipsos-forbrugerundersøgelse bestilt af Google U.S., CA, U.K., FR, DE, IT, AU, JP, IN, CN, BR, MX, ES, ZA, KR, AR, CO, BE, CL, PE, SE, NL, DK, FI, NO ~n = 500-1.000 onlineforbrugere over 18 år pr. marked. 8.-11. september 2022)

Yderligere sjove fakta:

• Nå ud til op til 3 milliarder aktive brugere om måneden, når de ruller gennem deres Google-feeds (Gmail, Discover og YouTube med YouTube Shorts har nu mere end 50 mia. gennemsnitlige daglige visninger).
  • 1 ud af 3 forbrugere siger, at de har købt noget på Google-feeds, som de ikke oprindelig havde til hensigt at købe.
  • 63 % af forbrugerne opdager deres nye produkter eller brands på Google-feeds, og blandt dem foretog 91 % straks en handling.

Fordele

Denne infografik viser den udvidede effekt af dine annoncer på Google-platforme ved brug af Demand Gen.

Denne infografik viser skræddersyede annonceoplevelser, der er en af de vigtigste funktioner i Demand Gen.

Denne infografik viser AI-baseret budgivning og måling, der er en af de vigtigste funktioner i Demand Gen.

• Udvid effekten af dine annoncer: Vis annoncer på YouTube og Googles mest interessante, visuelle platforme (YouTube, Discover og Gmail), så du kan gøre dine potentielle kunder opmærksomme på et køb. Med Demand Gen kan du nå ud til op til 3 milliarder aktive brugere om måneden, og Googles AI skaber den perfekte kombination af skræddersyede, effektive billeder, budskaber og placeringer, så du kan få flere forbrugere til at trykke på "betal nu". Derudover kan du nemt få en forhåndsvisning af dine mest effektive video- og billedannoncer på Google og YouTube for at sikre, at de fortæller den rigtige historie.
  • Skræddersyede annonceoplevelser: Brug annoncemateriale med fokus på målgrupper, der genererer efterspørgsel. Med bare nogle få klik og ved hjælp af Googles AI vises dit mest interessante og visuelle annoncemateriale til de mest relevante potentielle kunder. Lignende segmenter hjælper dig med at nå ud til nye, kvalificerede målgrupper uden for din nuværende kundebase. Dette omfatter personer, der tidligere har foretaget et køb, besøgt dit website eller set videoer på din YouTube-kanal. Du kan få adgang til målgruppeindsigt for at finde frem til den helt rigtige målgruppe ud fra dine annonceringsmål. Derudover hjælper A/B-eksperimenter dig med at finjustere din kreative tilgang, så du regelmæssigt øger effektiviteten.
  • AI-baseret budgivning og måling: Sæt skub i din marketingtragt, og mål effekten. Optimer på tværs af hele tragten med budgivning til maksimering af antal klik for at generere overvejelsesmål som f.eks. websitebesøg. Brug måleværktøjer som brand- og søgestigning, der hjælper dig med at afgøre, om dine annonceudgifter betaler sig. Demand Gen-kampagner drives af indsigt fra disse værktøjer og Googles AI og giver dig mulighed for at optimere til websitetrafik, konvertere brugere med høj værdi og byde på effektive metrics, samtidig med at du bruger datadrevet tilskrivning til at vise den fulde værdi af en kampagne i Googles økosystem.

Denne animation viser annonceplacering i Discovery-kampagner ved brug af Demand Gen.   Denne animation viser Gmail-annonceformatet ved brug af Demand Gen.
Denne animation viser placeringen af InFeed-annoncer på YouTube ved brug af Demand Gen. Denne animation viser placeringen af YouTube-instream-annoncer ved brug af Demand Gen. Denne animation viser placeringen af YouTube Shorts-annoncer ved brug af Demand Gen.

Vid, hvornår du skal bruge Demand Gen-kampagner

Dette ikon repræsenterer Google Søgning.

Søg

Dette ikon repræsenterer kampagner af typen "Maksimal effektivitet", som giver resultatorienterede annoncører adgang til hele deres Google Ads-beholdning fra en og samme kampagne.

Performance Max

Dette ikon repræsenterer Demand Gen, der genererer efterspørgsel og leverer stærke virksomhedsresultater på Googles mest visuelle og underholdende platforme.

Demand Gen

Dette ikon repræsenterer vejledning i brug af søgekampagner, kampagner af typen "Maksimal effektivitet" og Demand Gen.

Kan bruges til følgende:

Maksimér effektiviteten på tværs af Google Søgning Maksimér effektiviteten på tværs af alle Googles kanaler og platforme Generer efterspørgsel, og levér forretningsresultater på Googles mest visuelle underholdningsplatforme

Dette ikon repræsenterer klik, konverteringer og konverteringsværdi i Demand Gen.

Budgivning

• Mål-IS
  • Klik
  • Konverteringer
  • Konverteringsværdi
  • Konverteringer
  • Konverteringsværdi
  • Klik
  • Konverteringer
  • Konverteringsværdi

Dette ikon repræsenterer muligheden for at målrette mod unikke målgruppesegmenter.

Publikum

Søgemålgrupper giver annoncører mulighed for at kombinere deres 1P-data med Google-signaler for at nå en række forskellige marketingmål.

Styr AI med mål for nye kunder, værdiregler og målgruppesignaler.

(Ingen specifik målretning)

Aktivér målgruppetilpasning med mulighed for at målrette mod unikke målgruppesegmenter (som lignende segmenter).

Dette ikon repræsenterer muligheden for at oprette kampagner specifikt til Googles og YouTubes visuelle annonceplatforme.

Kanaler

Nå ud til kunder via Søgning + søgepartnere (AFS).

Øg effektiviteten på tværs af alle Google-kanaler og hele Google-beholdningen.

(Søgning, YouTube inklusive Shorts, Discover, Gmail, Display)

Opret kampagner specifikt til Googles og YouTubes mest visuelle og underholdende annonceplatforme.

(YouTube Shorts, YouTube-infeed, Discover, Gmail)

Dette ikon repræsenterer de billeder eller den tekst, der udgør en annonces aktiver til annoncemateriale.

Aktiver til annoncemateriale

• Billede (Liggende format 1.91:1, Logo 1:1, 4:1, Stående format 4:5, Kvadratisk format 1:1)
  • Tekst (overskrift, lang overskrift, beskrivelse, endelig webadresse eller webadressesti, virksomhedsnavn, CTA, beskrivelser til undersidelinks)
  • Billede (Liggende format 1.91:1, Logo 1:1, 4:1, Stående format 4:5, Kvadratisk format 1:1)
  • Tekst (overskrift, lang overskrift, beskrivelse, endelig webadresse eller webadressesti, virksomhedsnavn, CTA)
  • Video (vandret, kvadratisk, lodret)

Få flere oplysninger om, hvordan du opbygger en aktivgruppe.

• Billede (Liggende format 1.91:1, Logo 1:1, Stående format 4:5, Kvadratisk format 1:1)
  • Tekst (overskrift, beskrivelse, endelig webadresse, virksomhedsnavn, CTA)
  • Video (liggende, stående, kvadratisk, lodret)
  • Karruselannonce (overskrift, beskrivelse, endelig webadresse, virksomhedsnavn, CTA, logo 1:1, 2-10 billedkort:
    • Liggende format 1.91:1, stående format 4:5, kvadratisk format 1:1
  • Produktfeeds

Få flere oplysninger om specifikationer og optimale løsninger for Demand Gen-kampagneaktiver.

Dette ikon repræsenterer indsigts- og rapporterings-metrics for alle individuelle aktiver og formater, når du bruger Demand Gen.

Måling og rapportering

Rapportering til søgeords-/annonceniveau med indsigt og anbefalinger, der kan forbedre effektiviteten.
  • Indsigt for aktivgrupper (lanceret) og individuelle aktiver (2. halvår 2023)
  • Rapportering på produktniveau for GMC
  • Indsigt og rapporteringsmetrics for alle aktiver/formater
  • Måling af brandpåvirkning under tilladelsesliste, stigning i søgninger og konverteringsstigning
  • A/B-eksperimenter til annoncemateriale
  • Rapportering på produktniveau for GMC-feeds

Dette ikon repræsenterer andre former for produktdifferentiering, når du bruger Demand Gen.

Andre produktkarakteristika

• Annoncer med produktfortegnelser
  • Avancerede mål: Anskaffelse af nye kunder
  • Marketingmål-/målfokuseret købsflow
  • Avancerede mål: Anskaffelse af nye kunder, anskaffelse af nye kunder med optimering med høj værdi, fornyet engagement
  • Detailfeedformater på alle platforme (Søgning, YouTube, Gmail, Discover, Display)
  • Købsflow, der minder om sociale medier
  • Produktfeedformater på alle visuelle platforme (YouTube, Gmail, Discover) med mulighed for at uploade coverbillede/-video

Før du begynder

Aktiver

Saml dine annoncematerialeaktiver såsom overskrifter, beskrivelser, billeder og logoer. Du kan opnå større effektivitet ved at vælge billedaktiver og videoaktiver i topkvalitet, f.eks. inspirerende billeder og billeder af dit brand med et minimum af tekst og optimal belysning. Du kan også genanvende effektive aktiver og budskaber fra allerede oprettede kampagner på andre platforme, f.eks. kampagner via mail eller sociale medier.

Bemærk! Du øger dine chancer for at opnå optimal effektivitet ved at inkludere flere aktiver.

Konverteringssporing

Konfigurer konverteringssporing på dit website, og sørg for, at Google-tagget fungerer korrekt. Optimer til lette konverteringshændelser (f.eks. "læg i kurv" eller "websitebesøg"), og vælg en indstilling for optælling af konverteringer, der passer til din kampagne. Det giver værdifulde signaler til vores systemer, så du kan opnå de ønskede resultater hurtigere.

Budgetkrav

Dine budgetindstillinger har betydningen for, hvor hurtigt vi kan optimere din kampagne til konverteringer. Til kampagner, der bruger budgivning baseret på mål-CPA, anbefales det, at du angiver et budget, der er mindst 15 gange så stort som din mål-CPA. Brug nedenstående diagram til at se, hvor lang tid det tager at optimere din kampagne afhængigt af det aktuelle budget.

Til kampagner, der bruger budgivning til maksimering af antal konverteringer, skal du bruge den nye simulator til skalering med målpris pr. handling i Google Ads til at interagere med procentbaserede budstigninger og få trafikestimater.

Næste trin

Se kvalitetskrav og politikker vedrørende aktiver til Demand Gen-kampagner

Få flere oplysninger om politikpolitikrelaterede krav for aktiver til Demand Gen-kampagner, når du planlægger din nye Demand Gen-kampagne.

Se annoncekvalitet for dine eksisterende billeder og videoer

Sørg for, at du bruger dit allerbedste annoncemateriale til dine nye Demand Gen-kampagner ved at bruge værktøjet til annoncekvalitet.

Se aktivrapportering for dine eksisterende billeder og videoer

Få flere oplysninger om aktivrapportering for dit eksisterende annoncemateriale, før du opretter dine Demand Gen-kampagner.

Få flere oplysninger om specifikation og optimale løsninger i forbindelse med Demand Gen-kampagner

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter annoncer med størst potentiale ved at følge specifikationer for aktiver og bruge optimale løsninger for aktiver.

Få flere oplysninger om dynamiske produktannoncer for Demand Gen-kampagner

Få flere oplysninger om, hvordan du kan bruge Google Merchant Center-produktfeeds i dine Demand Gen-kampagner.

Opret en Demand Gen-kampagne

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en Demand Gen-kampagne, herunder aktivspecifikationer og -administration.

Brug lignende segmenter til at udvide din målgrupperækkevidde

Nå ud til personer, der har ligheder med dine eksisterende kunder, ved hjælp af lignende segmenter.

Om metrics og rapportering for Demand Gen-kampagner

Få flere oplysninger om metrics og rapportering for Demand Gen-kampagner.

Om A/B-eksperimenter til Demand Gen-kampagner

Opret A/B-eksperimenter til Demand Gen-kampagner.