Opret en TrueView for Action-kampagne

Med TrueView for Action-kampagner kan du sikre dig flere kundeemner og konverteringer ved at føje fremtrædende opfordringer til handling (CTA, call-to-action), overskriftstekstoverlejringer og et afsluttende skærmbillede til dine videoannoncer. Ved hjælp af denne videokampagneundertype kan du tilskynde potentielle kunder til at udforske dit produkt eller din tjeneste, dele deres kontaktoplysninger og foretage andre handlinger, der er vigtige for din virksomhed.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du konfigurerer en TrueView for Action-kampagne i Google Ads.

Sådan fungerer det

TrueView for Action-kampagner består af opfordringer til handling (CTA, call-to-action), en overskrift og et afsluttende skærmbillede.

• TrueView for Action-kampagner er tilgængelige til videokampagner på YouTube.
  • TrueView for Action-kampagner kan kun afspilles i instream-annonceformatet. Det betyder, at annoncerne afspilles før, under eller efter en anden video på YouTube. Seerne har desuden mulighed for at springe disse annoncer over efter fem sekunder.
  • Overskriften, dvs. den primære tekstlinje ud for din videoannonce, må indeholde op til 15 tegn.
  • Overskrifter promoverer dit produkt eller din tjeneste.
  • CTA'erne må indeholde op til ti tegn og vises ud for ​​din overskrift.
  • CTA'erne leder folk videre til det website, du angiver i form af den endelige webadresse.
  • Annoncer i TrueView for Action-kampagner kan føre til flere seerinteraktioner og tilskynde folk til at foretage en ønsket handling, når de har set din video.
  • Afsluttende skærmbilleder vises, efter en bruger når til slutningen af din annonce. Afsluttende skærmbilleder vises i fem sekunder på mobilenheder og syv sekunder på computere.
  • Afsluttende skærmbilleder genereres automatisk baseret på din YouTube-kanal.

Nedenfor kan du se en vejledning i, hvordan du konfigurerer en TrueView for Action-kampagne i Google Ads.

Før du begynder

Start med at læse Om TrueView-videokampagner og TrueView-instream-annoncer, inden du begynder at konfigurere en TrueView for Action-kampagne.

Du skal også konfigurere konverteringssporing for at kunne køre en TrueView for Action-kampagne.

Kampagnemål

TrueView for Action-kampagner kan oprettes med målet Kundeemner eller Websitetrafik, hvor du får vist anbefalede indstillinger og funktioner, der kan hjælpe dig med at tiltrække personer til din virksomhed. Du kan bruge målet Kundeemner eller Websitetrafik som et middel til at opnå relevante konverteringer på dit website og øge det samlede antal unikke besøgende på websitet. Begge mål giver dig mulighed for at optimere din kampagnes effektivitet via automatisk budgivning og målretning.

Hvis oplysningerne i denne artikel ikke svarer til det, du kan se på din konto, har du muligvis andre mål. Få flere oplysninger om mål i den nye Google Ads-oplevelse

Vejledning

Her er en trinvis vejledning i, hvordan du opretter en TrueView for Action-kampagne:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner på sidemenuen til venstre.
  3. Klik på plusknappen .
  4. Vælg målet Kundeemner eller Websitetrafik, der som standard har undertypen "Øg antallet af konverteringer".
    • Hvis dette trin ikke afspejler det, der vises på din konto, skal du først vælge en kampagnetype og derefter vælge et mål. Få flere oplysninger om mål i den nye Google Ads-oplevelse.
  5. Vælg kampagnetypen Video.
  6. Klik på Fortsæt.
  7. Navngiv din kampagne.
  8. Du kan enten vælge budgettypen Dagligt og angive det gennemsnitlige beløb, du ønsker at bruge pr. dag, eller Samlet kampagnebudget og angive det samlede budget for kampagnen. Du kan også vælge budgetleveringsmetoden Standard, så dit budget bliver brugt jævnt fordelt over tid, eller Accelereret, så budgettet bruges hurtigere, hvilket kan medføre, at det bliver opbrugt tidligt.
  9. Angiv en start- og slutdato for din kampagne.
  10. Vælg de sprog, som dine kunder taler, og de steder, der skal målrettes mod.
  11. Vælg budstrategien Maksimér antallet af konverteringer eller Mål-CPA, dvs. pris pr. handling (CPA, cost-per-action). Angiv et budbeløb. Hvis du bruger mål-CPA, skal du angive dit målbeløb.
  12. Navngiv din annoncegruppe.
  13. Vælg, hvilke målretningsmetoder der skal bruges til din annonce.
  14. Vælg en YouTube-video til din annonce ud for "Din YouTube-video". Der er automatisk valgt "In-stream-annonce" som annonceformat. Du kan altid gemme din annoncegruppe uden at oprette en annonce.
  15. Angiv den endelige webadresse, dvs. den landingsside, folk skal føres videre til, når de klikker på din annonce.
  16. Angiv den annoncerede webadresse, som enten kan være lig med den endelige webadresse eller en kortere version af den.
  17. Angiv en CTA på ti tegn. Den skal være fængende og lede folk videre til det website, du har angivet i form af den endelige webadresse.
  18. Angiv en overskrift på 15 tegn. Det er den primære tekstlinje, der bruges til promovering af dit produkt eller din tjeneste.
  19. Vælg enten et billede, der er genereret automatisk fra videoerne på din YouTube-kanal (anbefales), eller et billede, du manuelt uploader som dit ledsagende banner.
  20. Klik på Gem og fortsæt.