Opret en TrueView for Action-kampagne

Hvis du automatisk vil skalere de videoannoncer, der får kunderne til at handle flere steder på og uden for YouTube, kan du overveje at oprette en videokampagne til handling. Få flere oplysninger om videokampagner til handling.

Med TrueView for Action-kampagner kan du opnå flere kundeemner og konverteringer ved at føje fremtrædende opfordringer til handling (CTA, call to action), tekstoverlejringer med overskrifter og et afsluttende skærmbillede til dine videoannoncer. Ved hjælp af denne videokampagneundertype kan du tilskynde potentielle kunder til at få flere oplysninger om dit produkt eller din tjeneste, dele deres kontaktoplysninger med dig og foretage andre handlinger, der er værdifulde for din virksomhed.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du konfigurerer en TrueView for Action-kampagne i Google Ads.

Bemærk! Du skal have konfigureret konverteringssporing for at kunne konfigurere en TrueView for Action-kampagne. Få flere oplysninger om konverteringssporing.

Google Ads Tutorials: Creating a TrueView for action campaign

Sådan fungerer det

I TrueView for Action-kampagner bruges instream-annonceformatet, der kan springes over. Annoncematerialet til annoncer i en TrueView for Action-kampagne kan omfatte opfordringer til handling (CTA, call to action), overskrifter og et afsluttende skærmbillede. Du kan også føje valgfrie funktioner til annoncematerialet, f.eks. undersidelinks eller kundeformularer.

Retningslinjer for annoncemateriale

Retningslinjer for annoncer til Basic Immersive til TrueView for Action

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på plusknappen (), og vælg Ny kampagne.
  4. Vælg Salg, Kundeemner eller Websitetrafik som mål.
    • Der er automatisk valgt Få flere konverteringer som kampagneundertype.
  5. Vælg kampagnetypen Video.
  6. Klik på Fortsæt.
  7. Navngiv din kampagne.
  8. Vælg Maksimér antal konverteringer eller Mål-CPA som budstrategi i sektionen "Budstrategi". Hvis du vælger Mål-CPA, skal du angive det målbeløb, du er villig til at bruge på en konvertering.
  9. Vælg budgettype, start- og slutdato for kampagnen samt budgetleveringsmetode i sektionen "Budget og datoer".
    • Som budgettype skal du vælge Dagligt (det gennemsnitlige beløb, du vil bruge hver dag) eller Kampagne (det samlede budget, du vil bruge i kampagnens varighed), og angive det beløb, du vil bruge.
    • Som budgetleveringsmetode skal du vælge Standard (for at bruge dit budget jævnt fordelt over tid) eller Accelereret (for at bruge dit budget så hurtigt som muligt). Hvis du vælger Accelereret, er der risiko for, at dit budget bliver opbrugt for tidligt.
  10. Vælg, hvor din TrueView for Action-kampagne skal vises, under "Netværk". Hvis din kampagne er kvalificeret, kan du vælge et eller flere af følgende netværk:
    • YouTube-videoer: Annoncerne kan blive vist i YouTube-videoer, på YouTube-kanalsider og på YouTube-startsiden. Du kan bruge instream-annoncer.
    • Videopartnere på Displaynetværket: Annoncerne kan blive vist på Google-videopartneres websites og i apps.
  11. Vælg de sprog og steder, kampagnen skal målrettes mod.
  12. Vælg dine indstillinger for indholdekskludering for at definere, hvor din kampagne skal køres.
  13. (Valgfrit) Klik på Yderligere indstillinger for at målrette mod specifikke enheder, angive en frekvensgrænse og angive en tidsplan for annoncen.
  14. Angiv et navn til din annoncegruppe.
  15. Vælg de demografiske segmenter og målgruppetyper, du vil nå ud til.
  16. Vælg de søgeord, emner og placeringer, hvor dine annoncer skal vises.
  17. Hvis denne indstilling er tilgængelig, skal du angive et budbeløb.
  18. Søg efter en video, du har uploadet, i sektionen "Opret en videoannonce", eller angiv videoens webadresse på YouTube. Der er automatisk valgt "Instream-annonce" som annonceformat.
    • Videoen i annoncen skal have en varighed på mindst ti sekunder.
  19. Angiv den endelige webadresse, dvs. den landingsside, som folk skal ledes videre til, når de klikker på din annonce.
  20. Angiv den annoncerede webadresse, som enten kan være lig med den endelige webadresse eller en kortere version af den.
  21. Angiv en opfordring til handling, som skal være fængende og få folk til at besøge det website, der er angivet i den endelige webadresse.
  22. Angiv en overskrift, der vises som den primære tekstlinje til promovering af dit produkt eller din tjeneste.
  23. (Valgfrit) Klik på Valgmuligheder for annoncewebadresse (avancerede) for at tilføje en sporingsskabelon, et suffiks i den endelige webadresse eller tilpassede parametre i den endelige webadresse.
  24. Vælg enten et billede, der genereres automatisk ud fra videoerne på din YouTube-kanal (anbefales), eller et billede, du uploader manuelt, som dit ledsagende banner. Ledsagende bannere vises kun på computere.
  25. Angiv et navn til din annonce.
  26. Klik på Gem og fortsæt.