Rediger en TrueView for Action-kampagne

For at hjælpe dig med at opnå flere konverteringer til en attraktiv pris videreudvikler vi TrueView for Action og gør de bedste funktioner tilgængelige flere steder ved hjælp af videokampagner med handling. Videokampagner med handling giver dig mulighed for at nå ud til flere kunder på attraktive steder både på og uden for YouTube – alt sammen i én og samme kampagne. Se, hvordan du opretter en videokampagne med handling

Du kan stadig ændre dine eksisterende TrueView for Action-kampagner, eller du kan opgradere dine TrueView for Action-kampagner til videokampagner med handling ved hjælp af vores værktøj til kopiering og indsætning i Google Ads. Fra starten af 2022 og frem opgraderer Google Ads automatisk alle TrueView for Action-kampagner til videokampagner med handling og tilvælger videokampagner med handling for alle videonetværk. Få flere oplysninger om ændringerne af TrueView for Action

Med TrueView for Action-kampagner kan du opnå flere kundeemner og konverteringer ved at føje fremtrædende opfordringer til handling (CTA, call to action), tekstoverlejringer med overskrifter og et afsluttende skærmbillede til dine videoannoncer. Ved hjælp af denne videokampagneundertype kan du tilskynde potentielle kunder til at udforske dit produkt eller din tjeneste, dele deres kontaktoplysninger og foretage andre handlinger, der er vigtige for din virksomhed.

Fra og med den 30. september 2021 kan du kun redigere dine eksisterende TrueView for Action-kampagner. I denne artikel kan du læse om, hvordan du foretager ændringer af dine TrueView for Action-kampagner.

Før du begynder

Konverteringssporing

Konfigurer konverteringssporing på dit website, og sørg for, at det globale websitetag fungerer korrekt. Optimer til lette konverteringshændelser, f.eks. "læg i kurven" eller "websitebesøg", og vælg en indstilling for optælling af konverteringer, der passer til din kampagne. Det giver værdifulde signaler til vores systemer, så du kan opnå de ønskede resultater hurtigere.

Budgetkrav

Dine budgetindstillinger har betydningen for, hvor hurtigt vi kan optimere din kampagne til konverteringer. Til kampagner, der bruger budgivning baseret på mål-CPA, anbefales det, at du angiver et budget, der er mindst 15 gange så stort som din mål-CPA. Brug nedenstående diagram til at se, hvor lang tid det tager at optimere din kampagne afhængigt af det aktuelle budget.

Budgetindstilling Optimeringstid
Mere end 15 gange din mål-CPA 7 til 8 dage
10 til 15 gange din mål-CPA 2 uger
5 til 10 gange din mål-CPA 3 uger

Til kampagner, der bruger budgivning til maksimering af antal konverteringer, skal det daglige budget være mindst 10 gange din forventede video-CPA.

Retningslinjer for annoncemateriale

Retningslinjer for annoncer til Basic Immersive til TrueView for Action

Overvejelser

Hvis du vil have, at din kampagne skal opnå de bedst mulige resultater, skal du blandt andet overveje din budstrategi, dine målgrupper og dit annoncemateriale. Du kan få flere oplysninger om disse tips i vores vejledning med optimale løsninger.

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  3. Vælg den kampagne, du vil redigere.
  4. I sidemenuen til venstre skal du vælge en kategori (f.eks. Videoer eller Målgrupper) i venstre side for at foretage ændringer af kampagnen.
  5. Hvis du vil opdatere indstillinger såsom budget eller bud, skal du vælge Indstillinger > Kampagneindstillinger i sidemenuen.
  6. Gem dine ændringer.