Opret en TrueView for Action-kampagne

Hvis du automatisk vil skalere de videoannoncer, der får kunderne til at handle flere steder på og uden for YouTube, kan du overveje at oprette en videokampagne til handling. Få flere oplysninger om videokampagner til handling.

Med TrueView for Action-kampagner kan du opnå flere kundeemner og konverteringer ved at føje fremtrædende opfordringer til handling (CTA, call to action), tekstoverlejringer med overskrifter og et afsluttende skærmbillede til dine videoannoncer. Hvis du bruger denne videokampagneundertype, kan du tilskynde potentielle kunder til at udforske dit produkt eller din tjeneste, dele deres kontaktoplysninger og foretage andre handlinger, der er værdifulde for din virksomhed.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du konfigurerer en TrueView for Action-kampagne i Google Ads.

Google Ads Tutorials: Creating a TrueView for action campaign

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Klik på ikonet Indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og angiv derefter sprog.

Før du begynder

Konverteringssporing

Konfigurer konverteringssporing på dit website, og sørg for, at det globale websitetag fungerer korrekt. Optimer til lette konverteringshændelser, f.eks. "læg i kurven" eller "websitebesøg", og vælg en indstilling for optælling af konverteringer, der passer til din kampagne. Det giver værdifulde signaler til vores systemer, så du kan opnå de ønskede resultater hurtigere.

Budgetkrav

Dine budgetindstillinger har betydningen for, hvor hurtigt vi kan optimere din kampagne til konverteringer. Til kampagner, der bruger budgivning baseret på mål-CPA, anbefales det, at du angiver et budget, der er mindst 15 gange så stort som din mål-CPA. Brug nedenstående diagram til at se, hvor lang tid det tager at optimere din kampagne afhængigt af det aktuelle budget.

Budgetindstilling Optimeringstid
Mere end 15 gange din mål-CPA 7 til 8 dage
10 til 15 gange din mål-CPA 2 uger
5 til 10 gange din mål-CPA 3 uger

Til kampagner, der bruger budgivning til maksimering af antal konverteringer, skal det daglige budget være mindst 10 gange din forventede video-CPA.

Retningslinjer for annoncemateriale

Retningslinjer for annoncer til Basic Immersive til TrueView for Action

Overvejelser

Hvis du vil have, at din kampagne skal opnå de bedst mulige resultater, skal du blandt andet overveje din budstrategi, dine målgrupper og dit annoncemateriale. Du kan få flere oplysninger om disse tips i vores vejledning med optimale løsninger.

Vejledning

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på plusknappen , og vælg Ny kampagne.
  4. Vælg Salg, Kundeemner eller Websitetrafik som mål.
    • Få flere konverteringer er automatisk valgt som kampagneundertype.
  5. Vælg kampagnetypen Video.
  6. Klik på Fortsæt.
  7. Navngiv din kampagne.
  8. Vælg budstrategien Mål-CPA eller Maksimér antal konverteringer i sektionen "Budstrategi". Hvis du vælger Mål-CPA, skal du angive det målbeløb, du er villig til at bruge på en konvertering.
  9. Angiv budgettype samt start- og slutdato for kampagnen i sektionen "Budget og datoer".
    • Som budgettype skal du vælge Dagligt (det gennemsnitlige beløb, du vil bruge hver dag) eller Samlet kampagnebudget (det samlede budget, du vil bruge i kampagnens varighed), og angive det beløb, du vil bruge.
    • Angiv kun en slutdato, hvis du kører en kortvarig sæsonrelateret kampagne, eller hvis du bruger et samlet kampagnebudget i stedet for at dagligt budget.
  10. Vælg de sprog og steder, kampagnen skal målrettes mod.
  11. Vælg dine indstillinger for indholdekskludering for at definere, hvor din kampagne skal køres.
  12. (Valgfrit) Klik på Yderligere indstillinger for at målrette mod specifikke enheder, angive en frekvensgrænse og angive en tidsplan for annoncen.
  13. Vælg Standard under "Annoncegruppetype".
  14. Navngiv din annoncegruppe.
  15. Vælg de demografiske segmenter og målgruppetyper, du vil nå ud til.
    Det anbefales at inkludere så mange demografiske grupper som muligt. Hvis du begrænser din målretning til bestemte demografiske grupper, vil dine annoncer muligvis have en mere begrænset rækkevidde.
  16. (Valgfrit) Vælg de emner og søgeord, der skal udløse visning af dine annoncer, og de ønskede placeringer.
    Hvis du tilføjer for mange muligheder eller begrænsninger mht. målretning, kan det begrænse din kampagnes rækkevidde.
  17. Brug redigeringsværktøjet til at oprette din annonce.
    • Din YouTube-video: Søg efter en video, du har uploadet, eller indsæt videoens webadresse fra YouTube. Angiv den endelige webadresse (den landingsside, som folk besøger, når de interagerer med din annonce) og den annoncerede webadresse (den webadresse, der vises i annoncen).
    • Opfordring til handling: Angiv en opfordring til handling, der ansporer folk til at klikke på annoncen (op til 10 tegn).
    • Overskrift: Angiv en overskrift, der promoverer dit produkt eller din tjeneste (op til 15 tegn).
  18. (Valgfrit) Klik på Valgmuligheder for annoncewebadresse (avancerede) for at tilføje en sporingsskabelon, et suffiks i den endelige webadresse eller tilpassede parametre i den endelige webadresse.
  19. Vælg enten et billede, der genereres automatisk ud fra videoerne på din YouTube-kanal (anbefales), eller et billede, du uploader manuelt, som dit ledsagende banner. Ledsagende bannere vises kun på computere.
  20. Navngiv din annonce.
  21. Klik på Opret kampagne.