Dela dina kontouppgifter för Skillshop med ditt företag

Om du vill vara säker på att dina certifieringsresultat räknas mot företagets märkes- eller specialiseringskrav måste du dela dina kontouppgifter för Skillshop med ditt företag. Om du tidigare har skapat ett Skillshop-konto kanske du redan har sett alternativet att dela dina uppgifter.

I den här artikeln beskrivs hur du granskar och ändrar ditt val att dela dina kontouppgifter utan att bli uppmanad till det.

Dela dina kontouppgifter för Skillshop med ditt företag

1. Logga in på ditt Skillshop-konto.
  2. Klicka på din profilbild längst upp till höger och välj Min profil.
  3. Under profilbilden klickar du på Redigera profil.
  4. Under ”Dela mina kontouppgifter för Skillshop med mitt företag” väljer du Ja.
  5. Klicka på Spara.