Annonceformat for outstream-video: Definition

Outstream-videoannoncer i AdWords udvider din annonces rækkevidde på nettet, og giver brugerne mulighed for at vælge, hvordan de vil interagere med annoncen.

Outstream-annoncer:

• Øg brandbevidstheden. Sideplacering eller "native"-placering er med til at trække mere opmærksomhed til disse annoncer og få flere brugere til at overveje dit brand.
  • Kun mobilenhed. Designet er rettet mod brugere med mobil- og tabletenheder, så de nemt kan trykke for at aktivere lyd, rulle forbi eller foretage gennemklik.
  • Stor gevinst. Du debiteres for outstream-annoncer baseret på pris pr. tusinde synlige eksponeringer (vCPM), så du bliver kun debiteret, når nogen ser din videoafspilning i to sekunder eller mere.
  • Nem at administrere. Opret din kampagne, angiv målretning, vælg din video, tilføj et logo med to linjer tekst, så er du klar til at gå i gang.

Du kan oprette outstream-annoncer i AdWords via kampagnetypen "Video".

Sådan debiteres du

Med outstream-annoncer betaler du pr. tusinde synlige eksponeringer af din videoannonce (vCPM). En annonce tæller som "synlig", når 50 % af annoncens skærmplads er synlig i to sekunder eller mere.