Opprett out-stream-videokampanjer

Med out-stream-annonser kan du bidra til å utvide rekkevidden til videokampanjer ved at du deler annonsen din med en større målgruppe på mobilenheter og nettbrett. I denne artikkelen lærer du hvordan du konfigurerer en out-stream-kampanje.

Før du begynner

Hvis du ikke vet hvordan denne kampanjetypen fungerer, kan du lese om out-stream-kampanjer.

Du trenger følgende for å lage en annonse:

• En nettadresse til en YouTube-video
  • Et logobilde
    • Format: JPG, GIF eller PNG
    • Anbefalt høyde/bredde-forhold: kvadrat på minst 200 x 200 piksler, gjennomsiktig bakgrunn
  • Overskrift og beskrivelse
  • Nettadressen for landingssiden

Veiledning

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Fra sidemenyen til venstre klikker du på Kampanjer.
  3. Klikk på plussknappen  , og velg så Ny kampanje.
  4. Velg Merkevarebevissthet og rekkevidde-målet.
  5. Velg  Video-kampanjetypen.
  6. Velg Out-stream-kampanjeundertypen.
  7. Angi et kampanjenavn og budsjett.
  8. (Valgfritt) Angi en start- og sluttdato for kampanjen din.
  9. Opprett en annonsegruppe, og legg inn et budbeløp.
  10. Angi målrettingsinformasjon.
  11. Lag annonsen din med en video, logo, overskrift, beskrivelse og endelig nettadresse.
  12. (Valgfritt) Velg et miniatyrbilde som skal vises før videoen spilles av.
  13. Klikk på Lagre og fortsett.