Over outstream-videocampagnes

Outstream-advertenties zijn mobielspecifieke videoadvertenties die potentiële klanten op partnersites bereiken.

Deze advertenties kunnen de merkbekendheid vergroten omdat uw video's aan meer mensen worden getoond. Outstream-advertenties zijn specifiek ontworpen voor mobiel en tablet, zodat gebruikers kunnen tikken om uw videoadvertentie af te spelen of eenvoudig verder kunnen scrollen wanneer ze het laatste nieuws lezen of winkelen voor producten.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe outstream-videocampagnes werken.

Hoe het werkt

Outstream-video's zijn advertenties die alleen voor mobiel zijn en worden weergegeven op partnersites en in apps buiten YouTube. Ze worden in een app afgespeeld of in content op de pagina.

Advertenties worden automatisch verborgen wanneer ze op het scherm worden weergegeven. Gebruikers kunnen dit met een tik opheffen. Wanneer een advertentie wordt weergegeven, kunnen gebruikers deze afwijzen of verder scrollen.

Waar advertenties worden weergegeven

Outstream-advertenties worden weergegeven op sites van Google-videopartners voor mobiele apparaten en tablets, in apps en op mobiele websites.

Kosten

Voor outstream-advertenties worden kosten in rekening gebracht op basis van kosten per duizend zichtbare vertoningen (vCPM). U betaalt alleen als uw advertentie zichtbaar is.

Een advertentie telt als 'zichtbaar' wanneer 50% van de advertentieruimte op het scherm zichtbaar is gedurende minimaal twee seconden wanneer de video wordt afgespeeld.