Om outstream-videokampagner

Fra og med den 24. august 2020 har vi opdateret rapportering for outstream-videokampagner. Vi ændrer den måde, vi beregner metric'en "Visninger" på, og forventer at se en stigning i rapporterede visninger for outstream-kampagner. Effektivitet, rækkevidde og pris (vCPM-fakturering) påvirkes ikke.

Outstream-annoncer er mobilspecifikke videoannoncer, der når ud til potentielle kunder på partnerwebsites.

Disse annoncer kan være med til at øge brandbevidsthed ved at få dine videoer vist til flere personer. Outstream-annoncer er designet specifikt til brugere med mobilenheder og tablets, så de kan trykke for at afspille din videoannonce eller nemt kan rulle forbi, når de læser nyheder eller køber produkter.

Denne artikel forklarer, hvordan outstream-videokampagner fungerer.

Sådan fungerer det

Outstream-videoer er mobilspecifikke annoncer, der vises på partnerwebsites og apps uden for YouTube og afspilles i enten en app eller indhold på siden.

Annoncer afspilles automatisk med Vis ikke igen valgt, når de vises på skærmen. Brugere kan vælge, at annoncen må vises igen med et tryk. Brugere kan enten rulle forbi eller afvise, når en annonce vises.

Billede af outstream-annonce

Her vises annoncer

Outstream-annoncer vises i Google-videopartneres apps og på deres mobilwebsites til mobilenheder og tablets.

Pris

Du debiteres for outstream-annoncer på basis af pris pr. tusinde synlige eksponeringer (vCPM). Du betaler kun, hvis din annonce kan ses.

En annonce tælles som "synlig", når 50 % af annoncens skærmplads er synlig i mindst to sekunders fortløbende videoafspilning.