Om outstream-videokampagner

Outstream-annoncer er mobilspecifikke videoannoncer, der når ud til potentielle kunder på partnerwebsites.

Disse annoncer kan være med til at øge brandbevidsthed ved at få dine videoer vist til flere personer. Outstream-annoncer er designet specifikt til brugere med mobilenheder og tablets, så de kan trykke for at afspille din videoannonce eller nemt kan rulle forbi eller foretage gennemklik, når de læser nyheder eller køber produkter.

Denne artikel forklarer, hvordan outstream-videokampagner fungerer.

Sådan fungerer det

Outstream-videoer er mobilspecifikke annoncer, der vises på partnerwebsites og apps uden for YouTube og afspilles i enten en app eller indhold på siden.

Annoncer afspilles automatisk med Vis ikke igen valgt, når de vises på skærmen. Brugere kan vælge, at annoncen må vises igen med et tryk. Brugere kan enten rulle forbi eller afvise, når en annonce vises.

Her vises annoncer

Outstream-annoncer vises på Google-videopartnernes websites til mobilenheder og tablets i apps og på mobilwebsites.

Pris

Du debiteres for outstream-annoncer på basis af pris pr. tusinde eksponeringer (vCPM). Du betaler kun, hvis din annonce kan ses.

En annonce tælles som "synlig", når 50 % af annoncens skærmplads er synlig i mindst to sekunders fortløbende videoafspilning.