Over bedrijfsbeschrijvingen

Met een bedrijfsbeschrijving kunt u de belangrijke aspecten van uw bedrijf tonen aan klanten en ze helpen de juiste aanbieder te kiezen. Deze beschrijvingen worden weergegeven op uw profielpagina. U kunt maximaal 5 manieren kiezen om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Er zijn twee soorten hoogtepunten die u in een beschrijving kunt opnemen:

• Standaard hoogtepunten: Selecteer maximaal 5 hoogtepunten die van toepassing zijn op uw bedrijf. Bekijk ons beleid voor meer informatie over de hoogtepunten die u kunt gebruiken.
  • Door Google beheerde hoogtepunten: Sommige hoogtepunten, zoals BBB-accreditatie, worden beheerd door Google. Google controleert of u deze hoogtepunten voor uw bedrijf kunt gebruiken voordat u ze toevoegt aan uw profiel. Neem contact met ons op als u denkt dat een van deze hoogtepunten geschikt is voor uw bedrijf, maar niet in uw profiel te zien is.

Neem contact met ons op als u aanvullende hoogtepunten wilt voorstellen.

Hoogtepunten bewerken of toevoegen aan een beschrijving

1. Log in op uw lead-inbox voor Lokale diensten-advertenties.
  2. Klik bovenaan op het menu en klik op Profiel en budget.
  3. Klik rechtsboven op de pagina op het bewerkingsicoon Bewerken.
  4. Vink de selectievakjes aan voor maximaal 5 hoogtepunten in de weergegeven lijst.
  5. Klik op Opslaan. De geselecteerde hoogtepunten worden binnen een paar uur weergegeven op uw profielpagina.
Opmerking: Als u adverteert via een aangesloten partner, is de bovenstaande informatie niet op u van toepassing. Meer informatie