Oppdater kundelisten din

I denne artikkelen forklarer vi fremgangsmåten du må følge for å oppdatere og administrere de eksisterende kundelistene dine.

Når kundedatafilen din er lastet opp, har du muligheten til å oppdatere kundelisten din. Finn ut mer om hvordan du oppretter en kundeliste.

For å kunne bruke kundedatafilen din er det viktig at du formaterer kundelisten din på riktig måte.

Oppdater kundelistene dine regelmessig, slik at de viktigste kundene dine ikke blir fjernet fra listene.

Før du begynner

Les om Kundematch for å få en oversikt over hvordan Kundematch fungerer.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan Google bruker kundedatafilen du laster opp, og hvordan matchingen foregår, kan du lese artikkelen Slik bruker Google Kundematch-data.

I den forrige utgaven av AdWords kan du bare bruke matching av e-postadresser for Kundematch.

I den nye utgaven av Google Ads kan du bruke alle datatyper angitt i retningslinjene for formatering som du finner nedenfor. Finn ut hvilken utgave av Google Ads du bruker.

Veiledning

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

Hvis du vil erstatte alle dataene i den eksisterende filen med en ny fil, bruker du alternativet «Erstatt den eksisterende listen med en ny fil». For å legge til eller fjerne spesifikke e-postadresser, bruk alternativene «Legg til flere e-postadresser» eller «Fjern e-postadressene».

Erstatt den eksisterende filen

1. Klikk på Delt bibliotek.
  2. Klikk på Målgrupper.
  3. Klikk på listen over Kundematch-målgrupper i målgruppetabellen din.
  4. Klikk på blyantikonet.
  5. Velg «Erstatt den eksisterende listen med en ny fil»-alternativet.
  6. Velg den nye filen.
  7. Klikk på Last opp og lagre listen.

Legg til e-postadresser

1. Klikk på Delt bibliotek.
  2. Klikk på Målgrupper.
  3. Klikk på listen over Kundematch-målgrupper i målgruppetabellen din.
  4. Klikk på blyantikonet.
  5. Velg alternativet «Legg til flere e-postadresser».
  6. Velg datafilen som inneholder dataene du vil legge til.
  7. Klikk på Last opp og lagre listen.

Fjern e-postadresser

1. Klikk på Delt bibliotek.
  2. Klikk på Målgrupper.
  3. Klikk på listen over Kundematch-målgrupper i tabellen med remarketinglistene dine.
  4. Klikk på blyantikonet.
  5. Velg alternativet «Fjern e-postadressene».
  6. Velg filen som inneholder e-postadressene du vil fjerne.
  7. Klikk på Last opp og lagre listen.