Om annonseplanlegging for Smart-kampanjer

I Smart-kampanjer kan du velge hvilke dager i uken og på hvilke tidspunkter annonsen din skal kjøres. Du kan for eksempel angi at kampanjene bare skal vises i løpet av normale åpningstider, eller når du innen rimelig tid kan svare på henvendelser fra kundene.

Sånn planlegger du kjøring av annonser

1. I «Kampanjer»-oversikten klikker du på kampanjen du ønsker å redigere tidsplanen for.
  2. Klikk på den blå teksten til høyre for «Planlegging». Tekstalternativene er «Når som helst» og «I takt med spesielle åpningstider», avhengig av den nåværende tidsplanen din.
  3. Velg tidsplanen din, og klikk deretter på Lagre