Tietoja älykkäiden kampanjoiden mainosten ajoituksesta

Voit määrittää älykkäissä kampanjoissa viikonpäivät ja kellonajat, jolloin haluat mainoksesi näkyvän. Voit esimerkiksi määrittää kampanjasi olemaan käynnissä normaaleina aukioloaikoina tai silloin, kun voit vastata asiakkaiden puheluihin nopeasti.

Näin voit ajoittaa mainoksen

1. Klikkaa Kampanjat-yleiskatsauksesta kampanjaa, jonka aikataulua haluat muokata.
  2. Klikkaa Ajoitus-kohdan oikealta puolelta sinistä tekstiä. Aikataulustasi riippuen kohdassa lukee joko Milloin tahansa tai Omat kellonajat.
  3. Valitse aikataulu ja klikkaa Tallenna