Fejlfinding vedrørende bekræftede opkald

I det følgende kan du finde svar på nogle ofte stillede spørgsmål om bekræftede opkald i Smart-kampagner. Klik på overskrifterne nedenfor for at få flere oplysninger.

Jeg modtager opkald uden for min virksomheds åbningstid

Hos mange virksomheder bruger man en telefonsvarer eller telefonservice med henblik på håndtering af potentielt værdifulde opkald, som foretages uden for normal åbningstid.

Hvis du ikke bruger en telefonsvarer eller telefonservice og opkald til din virksomhed ikke besvares uden for normal åbningstid, bliver disse opkald ikke vist på listen over bekræftede opkald, og du bliver ikke debiteret for dem.

Der vises et andet eller et forkert telefonnummer i min annonce

Hvis du aktiverer bekræftede opkald, tildeles din annonce et Google-viderestillingsnummer. Google-viderestillingsnummeret vises i annoncerne i din Smart-kampagne i enten computer- eller mobilversionen af Google Søgning. Dette telefonnummer viderestiller opkald til din virksomheds telefonnummer og giver os mulighed for at registrere, hvor mange opkald du modtager.

Jeg kan ikke se Google-viderestillingsnummeret i min annonce

Bekræftede opkald aktiveres, når der er opnået et vist antal klik på din annonce. Når bekræftede opkald aktiveres, får din annonce tildelt et Google-viderestillingsnummer, og du kan se dataene "Opkald til dit nummer" på betjeningspanelet for dine Smart-kampagner.

Hvis bekræftede opkald allerede er aktiveret for din annonce og der ikke vises et Google-viderestillingsnummer i annoncen, kan det skyldes følgende:

• Google Søgning ift. Google Maps: Google-viderestillingsnumre vises kun i annoncer, der vises i mobil- eller computerversionen af Google Søgning. Opkald fra Google Maps medtages ikke i øjeblikket.
  • Lav søgevolumen: Søgesætninger med meget lav søgevolumen tildeles muligvis ikke et Google-viderestillingsnummer.
  • Annoncer uden bekræftede opkald: Funktionen bekræftede opkald aktiveres ikke på virksomhedsniveau, men derimod på annonceniveau. Hvis du har flere annoncer, men ikke har aktiveret bekræftede opkald for dem alle, vises viderestillingsnummeret altså kun i de annoncer, hvor bekræftede opkald er aktiveret.

Jeg får ikke så mange opkald, som jeg havde forventet

Hvis det rapporterede antal opkald er lavere end forventet, kan det skyldes følgende:

• Google Søgning ift. Google Maps: Med bekræftede opkald spores der kun opkald, som stammer fra Smart-kampagner på Google Søgning. Opkald fra Google Maps medtages ikke i øjeblikket.
  • Lav søgevolumen: Søgesætninger med meget lav søgevolumen tildeles muligvis ikke et Google-viderestillingsnummer.
  • Annoncer uden bekræftede opkald: Hvis du har flere annoncer for din virksomhed, men ikke har aktiveret bekræftede opkald for dem alle, vises der kun opkald fra de annoncer, hvor bekræftede opkald er aktiveret.