Förhandsgranska din smarta kampanjannons i Googles sökresultat

Även om du söker efter din annons på Google och den inte visas, betyder det inte att den inte visas för andra. Vi vet att det är frestande att leta upp sin egen annons, men om du upprepade gånger söker efter ditt företag på Google utan att klicka på annonsen kan det hända att du slutar se den efter ett tag. Det beror på att Googles system känner igen din dator och slutar visa annonser som du inte tycks vara intresserad av. Om du dessutom söker efter ditt företag på Google och klickar på annonsen debiteras du för klicket.

Det är många faktorer som avgör om din annons visas eller inte, till exempel din budget, webbplatskvalitet, annonskvalitet, konkurrerande annonser och annat. Läs mer om hur Google bestämmer vilka annonser som ska visas.

Så här kan du se hur din annons ser ut för kunderna (utan att det påverkar resultatet):

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på Detaljer för annonsen du vill förhandsgranska.
  3. Gå till din instrumentpanel, hitta kortet för förhandsgranskning av annonser och klicka på menyn med tre punkter längst upp till höger.
  4. Klicka på Redigera annonstext.
    • ,Obs! Har du flera annonsversioner, klicka på Redigera på den annonsversion du vill förhandsgranska.
  5. Klicka på Se hur din annons kommer att se ut.

Relaterad länk